Recent content by frillan

  1. frillan

    Hur många mil körde du i dag?

    8 mil +2 grader & nyss hemkommen. Fingrarar pallar inte med den tempen. Inga handtagsvärmare tyvärr, har knappen inkopplad men har inte hittat några original värmehandtag på Ebay.
  2. frillan

    Öronpluggar

    Köpte Moto safe race efter att ha kört med vanliga gula engångpluggar. Återanvändbara, lätta att plugga in med applicatorn, plupp på pluggen för att få tag på dem när de ska ut. Liten förvaringspåse medföljer. Kan lätt sitta i 6 timmar utan obehag. Dock kan de släppa ytterligare en version som...
  3. frillan

    Moddlaren har lämnat oss.....

    Ruskigt tråkig bortgång, inläggen var alltid läsvärda eller informerande. Reagerade på notisen om viltolycka, mc & avliden och fick en oskön känsla. Varför kan inte Volvos gamla slogan gälla "det finns inga älgar i Japan" vid åkning mornar och kvällar.
  4. frillan

    Dagens bild

    Hämtade älgen som flög av mellan E20 och Kvicksund under kvällen när trafiken mojnat. Inte läge att plocka upp den under Mälaren runt, ? till en sporthoj som stannade till och undrade varför jag stog still med varningsblinkers.
  5. frillan

    Gummi mellan insprutning/förgasare och topplock läcker

    Vulktejp fungerar icke, provade det för en kortare provkörning på Moto Guzzi:n. Efter 10 mil var tejpen påverkad av värme och olja. Den del av tejpen som fick olja på sig blev mjuk och kladdig.
  6. frillan

    Bilder på era husdjur.

    Jäkligt lik min när han var liten, snabb som få och stenkoll på alla harar.
  7. frillan

    Misstänkt annons

    Går utmärkt att sälja saker man själv inte äger. Fråga Steffe, Bodjan eller Muhammad.
  8. frillan

    Vad fick dig att le idag?

    KUKA. Såg deras servicebil utanför Gamleby, gliringarna lär komma ofta med det jobbet.
  9. frillan

    Märkligt däckslitage efter enklare bankörning

    Ser ut lite som graining där ytan överhettas, vet dock inte om mcdäck drabbas av det.
  10. frillan

    Yamaha lägger ner…

    Där vi hyr skoter säljer de Yamaha men hyr ut ski-doo/Lynx. Enligt rykte hade Yamaha riktigt fula avtal med handlare där de inte fick repa/serva eller ens titta på andra märken, varvid en del gick över till andra märken. Sanning i det, ingen aning. Firman valde då att splitta bolaget för att...
  11. frillan

    Det blev en liten tur till Belgien

    Kan bara vara hålla med, skriftliga reseberättelser betydligt bättre än flertalet på YT där det ska babblas i 20 av 25 minuter. Men vad hände med nya hojen? Sist jag läste var afrikanen till salu för en ny hoj.
  12. frillan

    "Stockholm - 13/5, Stockholmssnurren"

    Lär dyka upp, tror det var 2003 senast jag körde snurren.
  13. frillan

    Hur många mil körde du i dag?

    10 mil igår EM/kväll på nyinförskaffade hojen eller ja 1 månad gammal, mest för att felsöka och få en arbetsorder inför vintern. När oljeläckaget från vänster kanna spred sig ut över stöveln vände jag hem.
  14. frillan

    Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Oskruvad original! yeah sure. 200 mil? kanske om den tävlades 2 säsonger. Framskärm i fel färg, inregistrerad sent vilket har gjort att den troligtvis stått i garage längre tid eller tävlats i 250 cupen, vet ej när den slutade köras. Som info, Suzuki tog in 27 st till Sverige för racing vilket...
  15. frillan

    Royal Enfield GT650 alernativ till rullator?

    Helt ok hoj enkelhet uppskattas, var intresserad att provklämma på Triumph speed twin när den kom ut. Men hur får de godkänt att sälja en luft/oljekyld hoj, har inte Ducati tvingats sluta tillverka luftkylda?
Top