Recent content by Jonte

  1. Jonte

    Bästa 5-pack t-shirts?

    Jag funderade först på vilket forum jag skulle ställa den på. Oklart om det är en komplimang från mig att jag valde gamgubbarna på gamla sh.com Boomerang vet jag inte om jag ens hört talas om.
  2. Jonte

    Bästa 5-pack t-shirts?

    Ja det gör jag. Men blåkläder gör en del skit också om man känner på tröjorna som säljs genom jula. Vet du vilken modell du menar?
  3. Jonte

    Bästa 5-pack t-shirts?

    Mina bas t-shirts är slitna. Vilka är bäst? Stör mig på reklamen från true classic så dom undviker jag. Clique är nog för låg kvalitet. Jag vill ha så hög kvalitet som möjligt men inga tryck. Vilka gör försvarets t-shirts?
  4. Jonte

    Båttråden 2

    Du kallade dom halvplanande? Men de är alltså plananade i lägre fart eller? Jag har inte kört någon så jag vet inte, men det är ju bara att testa en halv säsong.
  5. Jonte

    Båttråden 2

    En annan fråga. Skulle ni våga gå till Gotländska sandön från Oxelösund med 6m mittpulpet? Gå väl mest ekonomiskt i 25 knop. Men ev. högre när jag testat vilken prop som går billigast. Tänkt med utflykt på öppet hav med två 40-åringar.
  6. Jonte

    Båttråden 2

    Ja om du inte bryr dig om hastigheten så visst. Jag vill nog ha ett planande skrov fast gjort för att plana i låg hastighet. Du behöver inte jämföra med buster? HR480 eller motsvarande drar väl lika lite med 60hk.
  7. Jonte

    Båttråden 2

    Vilken jävla utflykt! Snyggt.
  8. Jonte

    Båttråden 2

    Jag har bara haft en halvplanade båt, en av 4 totalt. Den har rak axel och diesel. Supertrevlig i 6 knop. Toppade 19 men då behövde man hörselkåpor. Min buster lx drog 0.55 i 20 knop. Är det för mycket? Eller vill du åka långsammare? Jag vet inte riktigt vad du vill åt?
  9. Jonte

    Köp av klocka/armbandsur

    Min g-shock g-steel är väldigt simpel. Tyvärr för tung min smak.
  10. Jonte

    Bolån - räntans utveckling i framtiden

    När Magda blev finansminister gick ryktet att hennes statssekreterare brann för att avskaffa ränteavdraget. Synd att ingen vågar ta tag i det. Kommer bli svindyrt för staten.
  11. Jonte

    Båttråden 2

    Jag ska lyfta min motor ett skruvhål i väntan på jag bestämmer mig för vilken motorlyft jag ska köpa. Men 1-2 cm gör nog inget för toppfarten. Men kul att prova innan vintern. En seastar manuell hiss vore trevligt men lutar åt en billigare bobs.
  12. Jonte

    Båttråden 2

    Hur går det Bushido? Har du gett upp? Själv sålde jag min förnuftiga Buster LX och köpte en gammal plastbåt med nyare 150 hk. Bella 641 ocean heter modell. Går riktigt bra. Har 15x21 propeller men har väldigt mycket grepp och varvar ur den lätt. Vet inte om jag ska upp till 25 pitch eller om...
  13. Jonte

    Gubbäventyrsknarr på bana?

    Ja planen är verkligen att inte ramla.
  14. Jonte

    Gubbäventyrsknarr på bana?

    Ja den gruppen lär jag inte passa i. Ska höra vad ktm klubben har för regler. Skinnställ är ju bekvämare men mindre praktiskt i övrigt.
  15. Jonte

    Gubbäventyrsknarr på bana?

    Då kör vi vidare. Har ni textilställ på er på bandagarna när ni kör gubbhoj? All min utrustning är gammal så anskaffning står på agendan. Men ett nytt skinnställ känns överdrivet. Finns det textilställ som tål en enklare asfaltssyning?
Top