Recent content by Putte

  1. Putte

    Varför är Husaberg-hojarna så billiga?

    Mer än effekten som skiljer, En husa är sjukt rolig. Är den servad och om man sköter om den så håller den ju. Men att renovera motorn är en del av service intervallerna.
  2. Putte

    Hur krymper man en O-ring?

    Klipp och superlimma. Funkar riktigt bra!
  3. Putte

    Varför är Husaberg-hojarna så billiga?

    Ett alternativ är att köpa en och renovera över vintern. Då vet du att du har 100h någorlunda bekymmersfritt.
  4. Putte

    Varför är Husaberg-hojarna så billiga?

    Är hojen välskött så är det inga problem. Men har någon haft den som inte skött den så kan det ju vara värre. Ganska enkel maskin i övrigt och deras servicemanualer täcker typ allt. Riktigt roliga att köra iallafall :)
  5. Putte

    Varför är Husaberg-hojarna så billiga?

    Husor är kul, men du måste kunna meka. Tror det är 100h på ramlager t ex och har du inte koll på när det byttes senast så lär du vilja se över det. Står nyservad på någon av dem, men olja ska bytas var 5e timme eller något liknande så det säger ju inte så mycket. Ventilerna behöver ställas...
  6. Putte

    El-fel Saab

    Ja det gör den, har mätt på kontakten som ska gå från boxen där till led rampen och får bara 1 volt.
  7. Putte

    El-fel Saab

    Jag testade att dra ström från bakre bromsljus men den lös även utan broms tyvärr. Tror den lämnar 5 volt eller nått utan broms och den övre bak är ju dioder så den lyser ju glatt..
  8. Putte

    El-fel Saab

    Funka inte den kör bakljus i samma på sidorna.
  9. Putte

    El-fel Saab

    Hitta elschema men verkar vara elfelet från helvetet. Funderar på om man skulle kunna dra från sido bromsljuset och klämma nått motstånd så det bara lyser när man bromsar.
  10. Putte

    El-fel Saab

    får ingen ström där den försvinner under taket så måste va i andra änden men vet inte vart det är.
  11. Putte

    El-fel Saab

    Borde inte den påverka andra bromsljusen? Funkar ju vid baklyset bara den uppe i bakrutan som strular. Saab är en bil sådeså :smasha
  12. Putte

    El-fel Saab

    Håller på att bli galen på min saab. ( 9-3 ss 04) Bakre bromsljus fungerar inte, ljusrampen är dock hel. Kommer fram 1volt oavsett om jag bromsar eller inte så borde inte vara kabelbrott. Nån som har en aning om vart jag hittar andra änden så jag kan felsöka där?
  13. Putte

    Direktinsprutade bensinmotorer...

    Hade en Land Rover d3a tog man bort EGR på den så vart skillnaden rejält stor i både motorns prestanda och sänkt förbrukning.
  14. Putte

    PC vs Mac

    Mac uppdaterar nån gång i månaden i princip. Ytterst ovanligt med uppdateringar som kräver omstart utöver generations skiften. Kör bara mac i huset u wont regret it :)
  15. Putte

    Rolig bil med dragkrok???

    E63 amg?
Top