Recent content by Swedie

  1. Swedie

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    The jury has delivered its verdict, the thread STAYS :p
  2. Swedie

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Kanske dags stänga denna tråd och börja på ny som håller sig till ämnet?
  3. Swedie

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    @Markus "chilla" ok? Diskutera utöver påstå saker om den andra individer. Höj nivån även fast ni är oense i saker.
  4. Swedie

    Aprilia RS457

    Tycker allt tekniskt är nice och lagom. Men frontend är lite sådär african twin hög, eller halvvägs tuono? Skulle gärna se en RSV4 fast i liten formfaktor, alltså mindre hästar, billigare och lagom :) Sitter med nyopererad fot så mina planer köpa hoj till våren misslyckades haha :D
  5. Swedie

    Motorrad köper Allt om Mc

    Vi ska väl vara lite glada tryckta tidningar ens existerar längre, så det är lite av en naturlig väg att dom går ihop för att minska kringkostnader mm och kan fokusera (förhoppningsvis) på artiklar, kvalité m.m.
  6. Swedie

    Yamaha lägger ned tillverkningen av R1 och R1M

    Jahå... udda utesluta produkter utan alternativ. Kan väl iofs tänka mig försäljningen av hyperraket-sporthojar inte längre är i topp.
  7. Swedie

    Yamaha lägger ned tillverkningen av R1 och R1M

    Man va i... Jag som letar förgasar R1:a :D (någon med tips btw?)
  8. Swedie

    Cbr 900rr årgång 92 restaurering

    Ja det hjälpte ju helt klart :D
  9. Swedie

    Cbr 900rr årgång 92 restaurering

    framhjulet var plötsligt i luften i några hundra meter. Sen var inte hjulbasen korrekt på hojen, så den landade snett. Vi skyller på det. Och sen tror jag inte det hjälpte att framgafflarna läckte och hade slut på olja i princip.
  10. Swedie

    Cbr 900rr årgång 92 restaurering

    @Tadao Baba snyggt! Gillar tröjan ;) Det roligare är att jag har haft just exakt en sådan hoj, när jag var... 19 år tror jag. Slutade med en tankslapper på E4an på väg till Stockholm. Det blev att åka ambulans :D Sedan har jag lite videos från tiden på flygfält där jag gjorde wheelies på 6:e...
  11. Swedie

    Serverbyte

    Men skönt folk börjar komma in :) nameservers verkar ju vara RNG hur fort dom uppdaterar. För mig själv var det uppdaterat inom några timmar... (nästa morgon).
  12. Swedie

    Serverbyte

    Pengar från sajten går till ägarna ;) inte mig längre sen '08 men jag har dock en peng som administratör och ansvar för sajtens drift osv.
  13. Swedie

    Serverbyte

    Det är udda att just google är sena med uppdatera sina DNS:er. Det är så att tekniskt så kan det i värsta fall ta upp till 72 timmar (sägs det) att uppdatera nameservers. Ett tips är att öppna www.sporthoj.com i inkognito-läget. Det kan ibland tvinga lokal cache på telefonen att få rätt data.
  14. Swedie

    Serverbyte

    Jag behövde även ändra nameservers och det är en förändring som kan ta ett helt dygn i värsta fall tyvärr. Man kan ibland köra en lokal: ipconfig /flushdns men troligen är det hos internetleverantören så inget som går tvinga igenom. Ni som redan läser det här, är ju dock redan här så... haha :D
  15. Swedie

    Serverbyte

    Du, tack :D som kul av ens personliga intresse att nörda ner sig och lösa saker. Enklare då :D
Top