Recent content by Ulvhamne

  1. Ulvhamne

    Sverige idag..

    Jag har inte sagt något alls sånt, bara att Sverige inte per automatik skulle stå helt utanför EUs marknad om vi lämnar.
  2. Ulvhamne

    Sverige idag..

    För att förenkla handel över gränser, om alla har samma regler för varor blir det lättare. Sedan är ju eu sådär socialistiskt storebroderligt bra på att lägga till irrelevant skit med.
  3. Ulvhamne

    Sverige idag..

    Fast Storbritannien fick ju valet att få samma samarbete som Norge eller Schweiz eller övriga existerande nivåer, men de avtalen innefattar ju att man måste matcha EUs lagar i olika utsträckning och det ville ju inte Storbritannien, de ville ha full tillgång utan att behöva göra några...
  4. Ulvhamne

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Och de två ASC 890 som Sverige skickar kommer nog vara smidiga med. Om Ukraina lyckas få luftherravälde kommer det nog börja göra väldigt ont. Men det är ett rätt stort om.
  5. Ulvhamne

    Effektförlust med 95 oktan?

    Välkommen till forumet.
  6. Ulvhamne

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Den svenska linjen har väl från början varit att Ukraina får slå mot mål inne i Ryssland med svenska vapen, sålänge de följer regler för mål under pågående krig? Sedan har väl inte Sverige skickat något som kan slå särskilt långt in över gränsen så det är väl inte jätterelevant vad de får göra...
Top