Recent content by WestW

  1. Stark Varg

    Hoppas de svetsar på lite till på bakramen innan han får sin hoj :)
  2. Saknade medlemmar

    Saknar också honom. Han precis som du var otroligt hjälpsam mot alla som undrade något. Fick lite stöd och råd från dig när jag köpte min första hoj. En Duke från 2002 eller nått sånt :)
  3. Att operera sina ögon. Vågar man?

    Haloeffekter och problem vid mörkerkörning låter inte som någon höjdare :( Någon mer som har detta? Hur illa är det?
  4. Stora Sous Vide Tråden

    Ni som håller på med detta vilken "stavmodell" samt vacc skulle ni rek? Tänker mig max 1500 för värmare. Vacc ska vara till detta och ev till lite kött och bär som ska in i frysen. Gärna något som jag kan välja lite vad jag vill med påsar och inte något udda dyrt som tillverkaren själv säljer.
  5. Transportera hjälm på flyg?

    Inga problem! Folk släpar ju med sig stora resväskor på hjul och så en stor rackare till laptopväska på det. Mitt "handbagage" var ju halva storleken mot deras.
  6. Transportera hjälm på flyg?

    Kanske är lättare att smita förbi om man checkar in själv. Är ju inte någon som kollar exakt vikt och storlek på handbagaget då.
  7. Transportera hjälm på flyg?

    Säger du något med stirrig blick vid utresa i USA så kan du nog få problem :banana
  8. Transportera hjälm på flyg?

    Så säger KLM till USA Då blir det liten smidig väska för dator och annat smått och gott och sedan hjälmen under armen. Då borde hjälmen gå som "väska" och datorväskan som "handväska, portfölj" Får bara ha ett incheckat bagage så handlar jag lite hojprylar på plats kanske det är lättast och...
  9. Transportera hjälm på flyg?

    Lite orolig för just att ha en liten väska samt hjälm med mig som handbagage. Inte så roligt om jag blir tvungen att checka in väska eller hjälm lite tvärt utan förvarning. Kan inte slänga laptopväskan bland vanliga väskorna direkt och en hjälm utan kartong blir lite knepigt också. Sitter vid...
  10. Transportera hjälm på flyg?

    Någon som rest med sin hojhjälm och kan rekommendera vad som funkar. Kan den checkas in som bagage om den ligger i sin kartong eller kastas den sönder av bagagehanterarna?
  11. Polisen testar att förverka (beslagta) en bil som varit på streetrace

    Vid varje race så är det en svans av snorisar som kör som denna. https://www.youtube.com/watch?v=_qc24aw2cpc
  12. Dragkrokställ? Att skaffa en eller inte?

    Hej. Hur blev konstruktionen och funkar det bra?
  13. Laddare för litiumbatteri

    :) tack Då siktar jag nog på en IMAX B6AC V2 så finns det mer användningsområden än bara LiFe. Är det rek att ha något skydd mot urladdning så man inte dödar batteriet? När jag läser lite så kan det gå väldigt fort att döda batteriet helt om strömmen på hojen står på av misstag och laddar ur.
  14. Ctek laddare och Lithium MC Batteri?

    hade missat denna trådan. Vi tar disskutionen där istället http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?267940-Laddare-f%F6r-litiumbatteri
  15. Laddare för litiumbatteri

    Vad tror du om detta? Min Ctek 25000 verkar ge 25*A/13.6*V vid Supply och det är väl en konstant fin ström. Funkar det om jag låter den vara på någon timme bara och sedan ta bort för att ladda för länge är väl inte bra?
Top