Ni som gör alkoläsk, vilka satser rekomenderar ni?
Jag gjorde en hel del under sista halvan av 90-talet men fick nog aldrig riktigt till det. Antingen överdoserade man med jäst och socker för att trimma upp alkoholhalten eller så var man och ryckte i flaskan långt innan processen gått i mål... Förkröket var inte sällan på hälften läsk och hälften bottensats liksom...
Tänker att man lugnat sig lite nu och kanske kan låta en jäsning få jobba klart i lugn och ro.
Så vilka smaker och fabrikat väljer ni finsmakare?
Jag gjorde en hel del under sista halvan av 90-talet men fick nog aldrig riktigt till det. Antingen överdoserade man med jäst och socker för att trimma upp alkoholhalten eller så var man och ryckte i flaskan långt innan processen gått i mål... Förkröket var inte sällan på hälften läsk och hälften bottensats liksom...
Tänker att man lugnat sig lite nu och kanske kan låta en jäsning få jobba klart i lugn och ro.
Så vilka smaker och fabrikat väljer ni finsmakare?