Hej,
Jag älskar kött, och min favorit är oxfilé och kamben. Jag har vart på O'learys, Texas longhorn osv och provat deras baby back ribs.
Idag skulle jag prova själv tänkte jag. Gick på Ica. Köpte färdigmarinerade baby back ribs - samma som kamben antar jag?
Dessa var färdigmarinerade och va väl egentligen tänkta för grillen. Jag bor i lägenhet och hade inte tillgång till det. 175g i 25-30 minuter. Penslade på med Bull fighter-sauce från Try-me. Vart riktigt gott faktiskt. Nu till det dåliga
På t ex Olearys och longhorn så kan man nästan dra benet ur köttet. Det gick då verkligen inte på dessa. Kan det bero på att jag inte grillade? Kan det bero på att jag inte kokade revbenen före som vissar gör?
Någon som har nått bra tips på hur man får så där sjukt möra och fina kamben. Inte nått ica-tjafs utan sådär så köttet släpper bara man tittar på det
/Martin
Jag älskar kött, och min favorit är oxfilé och kamben. Jag har vart på O'learys, Texas longhorn osv och provat deras baby back ribs.
Idag skulle jag prova själv tänkte jag. Gick på Ica. Köpte färdigmarinerade baby back ribs - samma som kamben antar jag?
Dessa var färdigmarinerade och va väl egentligen tänkta för grillen. Jag bor i lägenhet och hade inte tillgång till det. 175g i 25-30 minuter. Penslade på med Bull fighter-sauce från Try-me. Vart riktigt gott faktiskt. Nu till det dåliga
På t ex Olearys och longhorn så kan man nästan dra benet ur köttet. Det gick då verkligen inte på dessa. Kan det bero på att jag inte grillade? Kan det bero på att jag inte kokade revbenen före som vissar gör?
Någon som har nått bra tips på hur man får så där sjukt möra och fina kamben. Inte nått ica-tjafs utan sådär så köttet släpper bara man tittar på det
/Martin