TinaTjejen
long time, no see
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
enbart nudlar..Ååå för resten av semesterkassan...spritRSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...
NiklasRR skrev:Köpte ett skivbromslås! i avskräckningsyfte, var tydligen tuv-godkänt vad det nu innebär?
RSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...
När jag tillagar kyckling behandlar jag den alltid, oberoende av ursprung, som salmonellasmittad. Enklast så. Med rätt tillagning så spelar salmonellan ingen roll.E22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
Marcus74 skrev:Det kallas konserveringsmedel. Mera sånt så lever vi längre, hurra!
natron skrev:Nja, inte säkert.. Tyska mejeriprodukter högpastöriseras vanligen (värms till ca 95gr istället för våra fjuttiga ca 70.. tar gradtalen ur minnet så de är inte exakta..) Våra lågpastöriseras.. Nackdelen med högpastörisering är att mejeriprodukten kan smaka lite "kokt" (ger en bismak) men å andra sidan så håller de väsentligt mycket längre,l behöver *ej* kylförvaras och, nej, de innehåller vanligtvis inte mer konserveringsmedel än några andra mejeriprodukter.. snarast tvärtom iom att det inte finns någon anledning att tillsätta sådant. Jättebra att ha som extra hemma, för mjölken tar alltid slut när man inte har någon lust att åka o handla..
Och du.. De tillsätts inte med en massa a-vitamin som svensk (naturlig?!?) mjölk, så förhoppningsvis slipper du kalkurlakning ur din benstomme...
Antalet omkomna i vägtrafiken minskar
Foto: Liza Simonsson Fra... |
|
Var femte trafikant respekterar inte stopplikten
En ny undersökning där Riks... |
|
Svedea vinner SKI:s utmärkelse ”Sveriges nöjdaste privatkunder” – igen
Försäkringsbolaget Svedea f... |
|
2025 års Kawasaki Z900 uppdateras
Inför 2025 års säsong är Ka... |
|
Indian Springfield SE
Indian Springfield var en h... |
|
Nya Triumph Speed Twin
Mitt i Triumphs fauna av ho... |
|
MV Agusta firar med Ottantesimo Collection
Screenshot MV Agusta fir... |
|
Helt ny Scout Sixty tillbaka
Nya Scout Sixty importeras ... |
|
BMW visar upp Concept F 450 GS
BMW Motorrad har visat upp ... |
|
Sena 60S intercom
Sena 60 S med förbättrad Me... |