Tallefjant
vacker och genomklok
Ok, Det gick åt helvete..
Försökte baka och det blev mest skit, smakar inte lyckt saffran och jag glömde pensl med ägg innan dom åkte in i ugnen.. Hrrm..
Så, för att de skall smaka lite saffran och få en bättre finish, skulle man inte kunna göra en 'saffranglaze' och pensla dom?
Jag vet man skall i te hålla på och måddla med klassiker, men som dom är nu e de mest skit ändå..
Någon bagare här månne?
Försökte baka och det blev mest skit, smakar inte lyckt saffran och jag glömde pensl med ägg innan dom åkte in i ugnen.. Hrrm..
Så, för att de skall smaka lite saffran och få en bättre finish, skulle man inte kunna göra en 'saffranglaze' och pensla dom?
Jag vet man skall i te hålla på och måddla med klassiker, men som dom är nu e de mest skit ändå..
Någon bagare här månne?