Dödsolycka i Vänersborg

Timon

Goude!
Gick med
25 May 2005
Ort
Vänersborg
Hoj
636a
Träffade båda två tidigare samma dag. Känns overkligt. Känslor som inte går att beskriva. Jag vill bara tro att allt är en drömm.
Tänker på båda hela tiden och håller tummarna dag och natt för att det ska gå så bra som det bara kan efter det som hänt.

VIF

//Mattias
 

StephanD

Medlem
Gick med
30 Sep 2005
Ort
Vänersborg
Hoj
I väntan på en -20 Triumph Daytona 765 LE
heliac skrev:
2520246 Mycket tragiskt. Enligt en ganska säker källa rör det sig om en fyllekörning där föraren klarade sig medans passageraren avled.

F-n rent ut sagt, att folk aldrig lär sig att ge f-n i hoj, bil etc när man druckit om det nu är så att det handlar om fyllekörning.

Skriver inte detta för att vara moralist, kör själv som ett svin i mångas ögon, men om vi åtminstone kan enas om att inte köra på lyran så slipper vi dessa onödiga dödsoffer och skadade.
 
Last edited:

chili

Sporthojsnörd
Gick med
6 Jun 2004
Ort
Trollhättan
Hoj
2009 Honda CBR600RR
StephanD skrev:
2521942 F-n rent ut sagt, att folk aldrig lär sig att ge f-n i hoj, bil etc när man druckit om det nu är så att det handlar om fyllekörning.

Skriver inte detta för att vara moralist, kör själv som ett svin i mångas ögon, men om vi åtminstone kan enas om att inte köra på lyran så slipper vi dessa onödiga dödsoffer och skadade.

Har också fått reda på av en källa att det var fyllekörning, inga skydd (inte ens hjälm). Föraren är tydligen han som ligger i respirator - och vad han har att vänta om/när han vaknar upp är inget man önskar någon människa...

Du behöver inte vara moralist för att tycka som du gör. Vi hojåkare borde vara (precis som gående och cyklister) de som avskyr fyllekörning mest. Man vill inte direkt möta en buss eller lastbil på fel sida vägen med onykter förare, eller?

Vare sig det är sant eller inte detta rykte, lider man självklart med de familjer, vänner och andra utsatta som verkligen har det svårt efter denna olycka.
 

Fajjerblejd

Monster Ludde
Gick med
19 Sep 2006
Ort
Malmö
Hoj
-99 Monster 900
Shit vad hemskt om han som körde e den som överlevt. Det får en att tänka både en och två gånger innan man skjutsar någon. Även om man själv inte är orsak till olyckan så kan man ju inte undgå att klandra sig själv om man skulle skada någon annan. Tankarna går till släktingar och vänner som är berörda.
 
Nyheter
ExploreBike: Nordkap och Trans Euro Trail

En dröm sedan många år har ...

Ökat antal tillåtna elever för handledare föreslås

Foto: LEON Transportstyr...

Aprilia RSV4 X ex3ma

Aprilia har presenterat RSV...

EIB-lån finansierar eldrivna motorcyklar från Stark Future

Europeiska investeringsbank...

Ökat antal tillåtna elever för handledare föreslås

Transportstyrelsen har före...

Triumph storsatsar inom Enduro

Motorsportlegenden och fler...

BMW CE 02 x VAGABUND

BMW Motorrad har presentera...

Bike kör Stark Varg på GGN 2.0!

I veckan blev det klart att...

Transportstyrelsen siktar på höjda avgifter

Transportstyrelsen har medd...

Insektsfaunan hårt drabbad efter nedläggningen av Järva MK:s motorbana

Efter nedläggningen av Järv...

Top