Bonzo
Trying real hard to be the shepherd
Jag ska hem till morsan och käka lunch nästa helg och har lovat att fixa efterrätt, så jag skulle gärna ha tips på något som dels är gott som djävulen själv, men också något som går bra att tillverka dagen innan för att sedan fraktas till slutdestinationen.
Det sista fixet kan jag såklart göra på plats, men bulken av arbetet är bra om jag kan göra innan.
Även om jag är en stor fan av vanliga bär/fruktpajer så skulle jag skulle gärna hitta något som är lite mer nyskapande och ovanligt. Jag kan gärna kombinera olika recept om det skulle behövas.
Jag tänker om man t.ex skulle kunna få till en chokladpaj med lager av vaniljpannacotta (eller cheesecake) och sedan servera det med färska hallon och vaniljglass eller något i den stilen, så kanske det skulle kunna gå hem.
Såg även att Ulvhamne (tror jag att det var) skrev om en lakritskladdkaka härom veckan, så om någon har mer info om den så är det bara att ropa till.
Så, spåna loss och låt fantasin flöda och bidra med prövade och oprövade kreationer så ska vi nog se till att göra morsan nöjd.
Det sista fixet kan jag såklart göra på plats, men bulken av arbetet är bra om jag kan göra innan.
Även om jag är en stor fan av vanliga bär/fruktpajer så skulle jag skulle gärna hitta något som är lite mer nyskapande och ovanligt. Jag kan gärna kombinera olika recept om det skulle behövas.
Jag tänker om man t.ex skulle kunna få till en chokladpaj med lager av vaniljpannacotta (eller cheesecake) och sedan servera det med färska hallon och vaniljglass eller något i den stilen, så kanske det skulle kunna gå hem.
Såg även att Ulvhamne (tror jag att det var) skrev om en lakritskladdkaka härom veckan, så om någon har mer info om den så är det bara att ropa till.
Så, spåna loss och låt fantasin flöda och bidra med prövade och oprövade kreationer så ska vi nog se till att göra morsan nöjd.