gourmetkock.
1. Fräs lök och vitlök i smör. Pudra över mjöl och fräs ytterligare en kort stund utan att det får någon färg. Tillsätt grädden och koka upp.
2. Skär gorgonzolan i mindre bitar och låt osten smälta i grädden. Tillsätt strimlade soltorkade tomater och hackade svarta oliver. Smaka eventuellt av med salt och peppar.
3. Koka pastan. Häll av vattnet och blanda ned pastan i såsen. Strö hackad persilja över och servera.
Ps, får du ligga kan jag ta 2an
Köp gorgonzolasås på påse. Blir gott och framför allt, du minimerar risken att fucka upp något.
"Fuska" så mycket med maten du kan, lägg krutet på att garnera och dekorera den i stället. Man kan köpa allt på mix nuförtiden. Blir gott och är väldigt smidigt att tillaga. Du vill ju prioritera det som har mest impact.
Men då gäller det och har printat ut alla recept på div fusk innan, som man snabbt kan sticka under nosen på dem som bara MÅSTE HAR RECEPTET på den goda såsen mm!
Gorgonzolasås till tjyckling
Brassa på en tårrnedos istället, Smaskens till gorgonzolasås
Tre timmar kvar!
Efter lämning till tryck kl... |
|
Nya Ducati Multistrada V2
Ducati har lanserat nya Mul... |
|
Desmo Center utsedd till årets MC-handlare – och verkstad
Svedea utnämner varje år de... |
|
Tankskydd till GSA
ULTIMATE tankskyddWunderlic... |
|
Körkortet får nytt utseende
Det var åtta år sen sist, m... |
|
Specialmodellen Triumph Bonneville Bobber TFC
Triumph Motorcycles har pre... |
|
Ny elektrisk endurohoj: Stark Varg EX!
I förra veckan presenterade... |
|
Var tionde bilist lever inte upp till synkraven
Över 600 000* bilister i Sv... |
|
Körkortet får nytt utseende
Det var åtta år sen sist, m... |
|
Aprilia Tuono 457
Aprilia har presenterat nya... |