Då var årets grillpremiär klar.
Mala 1.7 kg högrev (nöt/kalv) med 0.5 kg fett bacon. -check-
Forma burgare med envis press från Classe. Slabbigt som f-n. -check-
Tappa nio oljepenslade burgare rakt på köksmattan vid kylomstuvning när man på dumt sätt bär stor skärbräda. -check-
Sprätta grillolja på tröjan (jobbets tröja hehe). -check-
Tappa den bäst formade burgaren på grsämattan precis när den är klar. -check-
Spilla fett med grillolja på byxorna (mina egna buhu). -check-
Premiären avklarad alltså!! ;-) Jäkla tur man hade två Modus Hoperandi, hindrade mig från att börja gråta hehe..
Burgarna blev inte så vackra, men goda, skulle haft något starkt eller mera peppar bara.. Hemgjort är överlägset bäst i vart fall. -check-
Imorrn skall jag tillreda svensk sparris, hoppas det går bättre.. Kanske ska ta på mig en overall.