Jag bakar det mesta bröd jag äter själv Sen äter jag inte så jättemycket (mjukt) bröd, men ett par gånger i månaden bakas det nog något. Tekakor har jag ganska bra rutin på, men det kräver ju en aning mer arbete än att bara hälla ner en deg i en form. Som någon sa, man ska låta ett bröd jäsa ordentligt och även arbetas ordenligt, utan att överarbeta det, en fin linje men det kommer med övning. Sen är det ju självfallet så att man inte kan tävla med ett bra bageri, men jag föredrar nog egen produktion före det mesta jag hittar packeterat på ICA.
Har även testat att baka mitt eget knäckebröd men då jag konsumerar en hel del sådant så blir det lite för mycket jobb, och håller inte knaprigheten så bra etc.
Tycker det är avslappnande att baka hur som helst, det är väl huvudorsaken att man gör det
Har även testat att baka mitt eget knäckebröd men då jag konsumerar en hel del sådant så blir det lite för mycket jobb, och håller inte knaprigheten så bra etc.
Tycker det är avslappnande att baka hur som helst, det är väl huvudorsaken att man gör det