honda 1000 rr som släpper

Sirjerry

Vill ha riktig hoj igen!
Gick med
8 Feb 2005
Ort
Ockelbo
Hoj
Kawa ZX9R -98
Mitt råd är att mäta in "hänget" och köra så mycket du bara vågar och lite till. Samt att du har fräscha däck är ju en självklarhet!
 

Zee

MotoGP URT 3 seed: 5
Gick med
22 Sep 2004
Ort
Skåne
Hoj
ZX6R (såld) Triumph Street Triple R 2010
vadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboy
 

Biltmore

Blood Group: Red
Gick med
9 Aug 2004
Ort
Nacka - Upper Eastside
Hoj
R1 -06 50:th Aniv.
Pissnisse skrev:
2389613 Visst e de härligt med alla nybörjare som bara måste ha en roadracingraket med 180 hk för att sen köra ner sina touringdäck till corden och undra varför allt gick åt helvete. "Måste varit fel på bajken eller iallafall fel på den där fjädrarinställningen" Ps! Ni som undrar varför premien gick upp kan sluta undra. :)


Ytterligare ett färstarkt exempel på den Svenska klassiska avundsjukan, & Jantelagen....*SUCK*
 

tuppjuck

Lagom är för lite!
Gick med
25 Jul 2005
Ort
Stockholm
Hoj
Radfyror o V-twin.
Zee skrev:
2432776 vadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckvadharduförbakdäckallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboyallworkandnoplaymakesjackadullboy


:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :skrattaåt

Mjo, däcken är nog det första jag skulle kolla på ja. Flatslitet eller ej. Som jämförelse; Mina Dunlop D208 på Fazern är lite väl hala i regn (svårt att bli varma nog) men de har galet fäste när det är torrt.
 
Nyheter
Suzuki utvecklar döda-vinkeln-kamerasystem

En ny patentansökan har avs...

BMW köper Suzuki-data – nästa steg MotoGP?

Sedan en tid har olika rykt...

HRC och Repsol avslutar samarbete

Efter 30 års samarbete på d...

MV Agusta utvecklar ny trecylindrig motor

MV Agusta har officiellt be...

MotoGP-Ducati såld på auktion för närmare 5 miljoner

Ducati Desmosedici GP7 är o...

BMW närmar sig MotoGP

Sedan en tid har olika rykt...

2025 års KTM 450 SMR

KTM höjer ribban för 2025 å...

Eldriven sporthoj från Yamaha

Inlämnade patentansökningar...

Strängnäs Bike Show i sista stund

Strängnäs Bike Show är en a...

2025 års KTM 450 SMR

KTM höjer ribban för 2025 å...

Top