Nej jag tänker ju som dig att det är svårt att göra stora degar i liten bunke men lätt att göra små i en stor.
Men det är såna inputs jag vill ha
Om nån kommer o säger att de har en familj med sjuttielva ungar o bakar bröd till familjens veckobehov eller nåt hemma o de gör de i en KitchenAid utan problem så skulle man ju inte behöva en 7 liters tex.
Sitter o kollar videos för fullt.
En snabb fundering jag kom på är ifall de funkar att göra smuldeg i nån såndär eller om man måste göra sånt för hand?
För om tex en sån sak funkar i den ena men inte i den andra så är ju de en dealbreaker tex.
Om jag fattat det rätt så ska det åtminstone gå att göra en smuldeg i Ankarsrum. Men det gör man lämpligen inte med den vanliga degkroken (Även om det säkert går). Då ska man enligt vad jag förstått ha vispsettet. Det innehåller två olika typer av vispar. En som ska vara bra till pajdeg och liknande och en som är för att vispa smet och liknande.
Jag skulle bli förvånad om det inte går att göra i Kitchen aid också även om man kanske måste köpa något tillbehör för det.