Kawakex
Stay pretty, die young.
Hej allihop!
Tycker ni också det är svårt att komma på vad ni ska laga för mat ibland, och är trötta på alla att laga samma gamla rätter. Här tänkte jag att man kunde dela med sig av sina bästa recept både middagar och efterrätter.
Jag får väl börja:
Kycklingflie med permesan och vitlök.
3-4 kycklinfileer salt och vitpeppar
3 dl matlagningsgrädde riven permesan ost
3 vitlöksklyftor 1 tärning hönsbuljong
Smörj en ugnssäker form, skär kycklingfilleerna i småbitar och lägg i formen, salta och peppra, strö över önskad mängd permesanost och pressa över vitlöken. Slå på grädden, och smula över buljongtärningen.
Gratinera i ugnen på 175 grader i 50-60 min, ös grädden ofta.
Serveras med jasminris och en grönsallad. Gärna lite vitt vin att dricka till.
Tycker ni också det är svårt att komma på vad ni ska laga för mat ibland, och är trötta på alla att laga samma gamla rätter. Här tänkte jag att man kunde dela med sig av sina bästa recept både middagar och efterrätter.
Jag får väl börja:
Kycklingflie med permesan och vitlök.
3-4 kycklinfileer salt och vitpeppar
3 dl matlagningsgrädde riven permesan ost
3 vitlöksklyftor 1 tärning hönsbuljong
Smörj en ugnssäker form, skär kycklingfilleerna i småbitar och lägg i formen, salta och peppra, strö över önskad mängd permesanost och pressa över vitlöken. Slå på grädden, och smula över buljongtärningen.
Gratinera i ugnen på 175 grader i 50-60 min, ös grädden ofta.
Serveras med jasminris och en grönsallad. Gärna lite vitt vin att dricka till.