Som alltid, go big!!
Jag har en Steba SV100 Pro som fixar 30 liter. Tar lite plats i lådan men jag kan köra stora bitar/mycket på en gång.
Skinkstekar blir fina efter 6 timmar på 64 grader.
Körde bogblad från ko, även det 6 timmar (54 grader) och det köttet blev gudomligt.
Biff 3 timmar, 54 grader, underbart!!
Mört kött ska inte gå för länge då det kan bli åt patéhållet
ALLA borde ha en sous vide
Jag har en Steba SV100 Pro som fixar 30 liter. Tar lite plats i lådan men jag kan köra stora bitar/mycket på en gång.
Skinkstekar blir fina efter 6 timmar på 64 grader.
Körde bogblad från ko, även det 6 timmar (54 grader) och det köttet blev gudomligt.
Biff 3 timmar, 54 grader, underbart!!
Mört kött ska inte gå för länge då det kan bli åt patéhållet
ALLA borde ha en sous vide