Zeb_Macahan
Bettingansvarig
- Gick med
- 7 Mar 2003
- Ort
- Borensberg
Gjutjärn hit och gjutjärn dit. Klart man ska äga en gjutjärnspanna men inte fan använder man den varje dag bara för det. En bra Teflonpanna ÄR enklare på alla sätt att använda än ett gjutjärn.
Det är tex ett helvete att steka ägg i gjutjärnspannanTeflonen sköljer man ju också bara av under rinnande vatten, möjligt att man låter den svalna först dock.
Att skölja en skållhet panna under rinnande vatten är bra om man har diskhon direkt under fläkten, annars suger det getballe när man får ång-os överallt.
Nicke, vad kostade den pannan? Måste köpa en ny snart och använda den rostfria pannan gör jag bara när jag behöver köra med locket på.
Om du har problem att steka ägg i din gjutjärnspanna har du inte skött den som du ska. Just stekt ägg är ju mil bättre i en gjutjärn än i en teflon...
/ Jens