Mat kan vara skoj, rent utav nödvändigt enligt vissa forskare men ibland behöver man inspiration. Lägg upp en bild eller fura när ni lagat/ätit något trevligt, om ni lagat själva eller varit på restaurang spelar mindre roll då det är maten i sig som är i fokus. I förlängningen kommer det i restaurangsammanhang förmodligen leda till "Sporthojguiden" som i sin tur kommer bli en hård konkurrent till ex Michelinguiden och i mer vardagliga sammanhang kanske ge tips inför hemmamiddagar, luncher etc.
Recept, restaurangtips, hur hojvänlig restaurangen var et cetera som är aktuellt till dagens bild får naturligtvis skrivas ned. Ev betygsättning bedöms med 1-5 fiskpinnar, skilj dock på vad som betygsätts:
/// = tre fiskpinnar
För att påbörja lite mindre ambitiöst:
Vaniljglass med fulchoklad som mest smakar smör, jeflar va krokig skeden är såg jag nu.. fulsilver till fulchokladen?
Fiskpinne: /
Recept, restaurangtips, hur hojvänlig restaurangen var et cetera som är aktuellt till dagens bild får naturligtvis skrivas ned. Ev betygsättning bedöms med 1-5 fiskpinnar, skilj dock på vad som betygsätts:
/// = tre fiskpinnar
För att påbörja lite mindre ambitiöst:
Vaniljglass med fulchoklad som mest smakar smör, jeflar va krokig skeden är såg jag nu.. fulsilver till fulchokladen?
Fiskpinne: /