Korv med bröd: hur vill du ha den?

Hur ska ketchup och senap serveras?


  • Antal röstningar
    0
Finns "lyxvarianter" med upp till 70-80 % kött. Dom är gudomliga. :) Riktig korv är underskattad, tycker jag. :)
Det är inte ovanligt att Scan har betydligt högre köttinnehåll än så.
 

Bifogat

  • Skärmavbild 2014-05-03 kl. 18.49.00.jpg
    Skärmavbild 2014-05-03 kl. 18.49.00.jpg
    34.8 KB · Visningar: 83
  • Skärmavbild 2014-05-03 kl. 18.50.55.png
    Skärmavbild 2014-05-03 kl. 18.50.55.png
    103.5 KB · Visningar: 66
Lidl är grymma på korvar dessutom, jag rekommenderar att ni korvälskare testar deras sortiment. Visst, inte svenskt kött men väldigt hög kötthalt på flera av dem och riktigt god kryddning. Alla passar inte att äta med bröd men det behöver ju inte vara ett krav alla gånger.
Den som ser äckligast, en vit korv, är dessutom den godaste :tummenupp

Angående danskjävlarna så håller jag med, de kan inte göra god korv utan bara äcklig pölse.
 
Lidl är grymma på korvar dessutom, jag rekommenderar att ni korvälskare testar deras sortiment. Visst, inte svenskt kött men väldigt hög kötthalt på flera av dem och riktigt god kryddning. Alla passar inte att äta med bröd men det behöver ju inte vara ett krav alla gånger.
Den som ser äckligast, en vit korv, är dessutom den godaste :tummenupp
Har prövat den. Tyckte den vita var vidrig. Smakade mjöl och sågspån.

Tacka vet jag en rejäl chili chorizo.
 
Korv köper man tysk på Willys. Cabanoss eller Chorizo, packade parvis och märkta "Spitzenqualität" vilket fanimig stämmer. Kostar nästan fyrtio spänn för två rejäla furstar men lätt värt det dubbla. Högt köttinnehåll, perfekt kryddning, mustig känsla och funkar till kokning, stekning, grillning, slantning i gryta etc.

Korv på macken är en given förlorare, frågan är bara HUR missnöjd man blir, inte OM. I nödfall är Shells tjocka grillkorv ätbar.
 
Har prövat den. Tyckte den vita var vidrig. Smakade mjöl och sågspån.

Tacka vet jag en rejäl chili chorizo.

Antingen har du fel på smaklökarna eller så pratar vi inte om samma korv. Den är har en distinkt smak av fänkål om jag inte minns fel men vare sig sågspån eller mjöl kunde avtecknas i aromerna.

Idag grillade vi vid sommarstugan och då slog jag till på några kabanosser och de var riktigt goda med drygt 90% kötthalt.
Man kanske skulle pröva på att stoppa några egna korvar någon gång, det vore kul om man fick till en helt perfekt chorizo eller kanske en lammkorv som inte är torr.
 
Nyheter
Nya Indian Pursuit Elite

Screenshot Indian Motorc...

Icons of British Originality

Åtta team från åtta länder ...

BMW presenterar R 12 G/S

BMW Motorrad har presentera...

Europeisk kampanj för säkrare motorcykelkörning

Den europeiska branschorgan...

BMW R 12 G/S

BMW Motorrad har presentera...

Sveriges vägar i allt bättre skick

Foto: Liza Simonsson Utv...

H-D Euro Festival i Port Grimaud 8-11 maj

Nu börjar det närma sig för...

Norrtälje Custom Bike Show

Förra året firade Twin Club...

Harley-Davidson Euro Festival närmar sig 

8–11 maj smäller det – tiot...

Sveriges vägar blir bättre

Foto: Samuel Unéus Utvec...

Back
Top