fluppen skrev:
Det finns en en övertrycksventil på dunken iofs... men den måste stå upprätt. ska höra med busseriet, sen är det ju det oxå...med färskheten...måste bussas upp dagen innan..
bryggmästarens öl ? är den god ?? vem gör den ??
JObbar på Krönleins Bryggeri
En annan är ju novis när det gäller färsköl, men hur länge är det färskt egentligen??
Bryggmästarens är faktiskt Åbro som gör. Jag jobbar ihop med en i familjen Dunge som äger stället. När deras bryggmästare fyllde 50 så fick han göra ett eget öl i födelsedagspresent och då blev det bryggmästarens. Personligen så tycker jag att det är bland det bästa svenska ölet iallafall. Ligger väl rätt nära tyska bocköl ungefär..inte så konstigt eftersom han är tysk då..
Man kan hitta det på systemet ibland, men jag har bara lyckats ett par gånger...
Är det inte Krönleins som gör Three Hearts???