Bushido
Skånsk Säckpipsninja
- Gick med
- 9 Sep 2006
- Ort
- Sydöst
- Hoj
- HD Ultra Limited - 19, HD Heritage Softail -03, Yamaha R1 -99, Yamaha RD350YPVS -83, Yamaha DT125LC -85, Kawasaki KV75 -78, Yamaha YSR80 -86
Jag har också funderat på det.
Men jag trodde att sous vide'a köttsaften inte skulle vara så bra för smaken.
Jag brukar ta ut köttet och luktar det OK så låter jag det vara, luktar det det minsta "funky" så brukar jag skölja det i vatten.
Även om alla säger att man inte ska göra så.
Så jag har tänkt men det skulle mycket väl kunna funka.
Jag gör exakt likadant, och jag tänker att kryddorna rimligtvis måste penetrera köttet bättre om de åtminstone får tillagas tillsammans under värme än om de bara lägges utanpå efter tillagning... Ytterligare en grej jag tänkt på är att pappersetiketten utanpå kan lösas upp och fastna i min sous-vide vilket jag helst vill undvika, så jag packar alltid om mitt kött och passar på att krydda när jag ändå gör det