I morgon blir det tydligen ingen riktig mat på festen utan snarare plockmat så det fick bli "nyårsmat" ikväll istället.
Tigerräkor som fräses i olja med citron, vitlök, röd chili och koriander. Äts med fingrarna och en bit rostat bröd som man kan doppa i det som blir kvar från fräsningen...
Sköljs ned med budgetbubbel (Louis Bouillot Crémant de Bourgogne)
Som vidare förrätt blir det lite hummer(oxå budget, fryst) som får ätas som den är...
Sen blir det klassisk potatisgratäng och ryggbiff som sköljs ner med lite rött (Vernus).
Efterrätten Chokladmousse med mango och passionfruktsfromage.
Edit:
jag ljög, det var Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne. hursomhelst, ett höjdarbubbel till budgetpris.
Tigerräkor som fräses i olja med citron, vitlök, röd chili och koriander. Äts med fingrarna och en bit rostat bröd som man kan doppa i det som blir kvar från fräsningen...
Sköljs ned med budgetbubbel (Louis Bouillot Crémant de Bourgogne)
Som vidare förrätt blir det lite hummer(oxå budget, fryst) som får ätas som den är...
Sen blir det klassisk potatisgratäng och ryggbiff som sköljs ner med lite rött (Vernus).
Efterrätten Chokladmousse med mango och passionfruktsfromage.
Edit:
jag ljög, det var Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne. hursomhelst, ett höjdarbubbel till budgetpris.
Last edited: