Var jag först på McDonalds på Sveav i år tro?

Gollum

Idrott luktar svett...sport luktar bensin!
Gick med
5 Jun 2007
Ort
Haninge
Hoj
BMW K 1600 GT
Tja ba,

Okej, idag var dagen, som jag väntat på ända sen jag körde in och parkerade hojjen för vintern i oktober förra året. I dag var det alltså dags, för årets 1:a repa och den skulle ske ordenligt minsann, inget mesande runt kåken, runt kvarteret eller nå'n kilometer bort och så hem...näe, jag skulle göra det med besked minsann! Jag skulle helt enkelt inta Sveavägen, helt själv, den 15:e mars, i nådens år 2009 :yoparty Folk skulle få lära sig att nu är våren här, för det är en sporthoj som parkerat utanför, och han ska in & kränga en burgare på hojvis, så som det alltid skett, precis som demontrationståget med sossarna på våren, precis om studenterna sjunger "Sköna maj välkommen...", precis lika självklart skulle jag in till McDonalds från haninge till Sveavägen, på samma sätt som det skedde redan på 80-talet, idag var det dags!

Jag drog på mig skinnet, som hängt insmetat med nå't jäkla fett som nå'n nice brud lurade på mig att köpa på Hojjmässan i Älvsjö för 1,5 mån sedan, det fettet skulle torka in på ett dygn sa hon...:va jo men visst, det hade inte ens torkat in 1,5 mån senare, det var fanimej som att försöka strypa en tvål i duschen - snudd på omöjligt att ens hålla tag i skinnstället som gled i nävarna. Jaja...till slut gick det på. Nu var kl typ 16:00, och de tidigare +8 graderna hade nu bytts ut till +4 bara, ja men va gör det, man harju legat i Arvidsjaur som jägare för satan...nähe, just det, jag var kock på I16 i Halmstad minns jag nu, ja vafan..+4 skulle jag klara hade jag bestämt redan.

Så var munderingen på dårå, dubbla buffar och balaklava, extra underställ plus hojjklubbens feta svarta klubbtröjja på toppen. Ut i garaget, ur med Ctek-laddarens kabel, in med startnyckeln..och så...ahhhh, åhh...mmmm, nä visst fan, det är inte sex jag tänker på, men jävligt nära...ljudet från mina nya Mivv GP Style pipor lät så jävla gott när jag vred om startnyckeln så att jag blandade ihop mina känslor, hoj + vår = sex, nästan ju :hihi

Allright, ut från tomten, genom villaområdet, cruisa fram bland snömodden & ton av grus, fifan - livfarligt typ..men jag skulle till Donken på Svea, basta! Först skulle jag bara förbi Statoil, och svängde in & tanka på för fullt. När jag var klar, starta jag upp min pärla, min Aprilia RSV 1000 R, och precis när jag startade så drog jag på lite extra på gasrullen bara för att mysa av Mivv-ljudet, då hörde jag hur en kärringen skrek till: -"Uiiiiiii!" Vad hände, frågade jag henne när varvtalet gått ner till 1.000 varv på hojjen och kunde höra hennes röst: -"Du skrämde ju livet ur mig med det där ljudet" sa hon, jasså, jaha, stick & brinn skitkärring, sa jag inte men tänkte..jag sa så klart: -Förlåt, det var inte meningen..." och hon svarade att det gjorde inget, hm...skulle jag gå på den eller..jaja.

Ut på Nynäsvägen, försiktigt på gasen, jag hade redan fått mer än 4-5 sladdar på bakhjulet och det var ju ändå 4-5 mån sedan man tyglade den italienska hingsten. Fy hel..e vad nice det var att dra på igen, höra det nya ljudet, känna den nya Dynojetmappningen pumpa ut miljö-ovänliga adrenalinhästar genom de nya vrålande Mivv-piporna, fasen vad hojjen gick bättre än senast, eller var det bara inbillning :confused:

In genom Söderledstunneln, och vad gjorde jag där då? Precis, peta ner 6:e växeln till 3:an, och då blev det väl antagligen blött i brallorna av skräck på en del bilförare, för t.om jag trodde att Japanarna kom i full spinn under störtdykning för att bomba Södermalm, det lät banne mig så i tunneln bakom mig - och det var ju meningen med 3:e växeln oxo :D

Uppe på Sveavägen, äntligen, snart framme, World Domination på gång om 2 min!!!! När jag kom fram & parkerade, kan jag lugnt säga att en del glodde på mig, undrar fortfarande om dom glodde för att jag såg cool ut, eller för att de undrade hur mycket rimfrost jag hade i häcken eller nå't? Anyway, jag tog av mig hjälmen och stegade in på Donken, kände mig som Clintan i den Onde, den gode & den fule...jag var som alla tre. Ställde mig i kön, och till sist blev det min tur, nu var det dags att fullborda resan, jag spände ögonen i tjejen, med balaklavan kvar på skallen så där coolt, och väste fram som Clintan:

-En kall dricka & en mjukglass!

Va, vad sa jag till henne!? Jag trodde knappt mina öron..beställde jag just två iskalla saker, fast det var svinkallt ute efter 3 mils körning i +4 och bitvis uppe i ganska höga farter vilken gör om +4 till -4? Hon tittade på mig och sa: -Ska du verkligen äta glass om du kör mc?

Jajjamänn, sa jag med hög röst, och hoppades att alla bakom i kön hörde hur modig jag var, som åkte hoj & åt mjukglass (med chokladtopping) den 15 mars 2009...

Lite bildbevis:
IMG_0317.jpg

Den välkända utsiken från Donken...

IMG_0318.jpg

Mmm, så värmande & gott :)

IMG_0319.jpg

Där står den italienska hingsten, var är alla andra hojjar?

IMG_0322.jpg

Jag, lycklig som en 5-åring på julafton, eller är det "yet another" dampryck?
 
Last edited:

Dalmasen

The Lonely Ninja Rider
Gick med
12 Jul 2007
Ort
Borlänge
Hoj
Kawasaki ZX-10R -04
Hahaha

Satt först å läste för mig själv, sen läste jag det igen högt för folket här hemma som skrek att dom såg på film...

det var en j*vla bra å roligt å läsa.. riktig humor... *skrattar...
 

newk

I eat tacos.
Gick med
6 Feb 2006
Ort
Linköping
Hoj
BMW S1000XR 2017 | KTM 625 SXC 2004 | HONDA VFR 750FJ 1988 | R1 -06 (Såld) | KTM 990 SMT (Såld)

Spiken

aka. Strajpen
Gick med
6 Mar 2003
Ort
Nässjö
Hoj
KTM Freeride 250R 2016 | KTM 640 SM 2002
Gollum: Haha, skön läsning! Du ser ju fanimig ut som en femåring på julafton också :tummenupp

Satt först å läste för mig själv, sen läste jag det igen högt för folket här hemma som skrek att dom såg på film...

det var en j*vla bra å roligt å läsa.. riktig humor... *skrattar...

Hahaha, klockrent :D
 

BoSoZoKu

Gudomlig sporthojare
Gick med
30 Sep 2008
Ort
Bra
Hoj
S1000RR
Tycker synd om er norrlänningar som aldrig får någon vår. :tungan

Trevlig läsning!
 

bullysmile

Killing time? time kills you!
Gick med
27 Jul 2007
Ort
oped
Hoj
Rossis förra
Skön läsning! var faktist också ute på en runda på inte mer än 2mil :D

åfan då lärde man sig nåt nytt:) tänkte fan gubben måste vara snurrig för Aprilia är inte italienskt :S trodde jag då ra till jag googlade och fann svaret haha
 

Carnivore

Skitsnack-MC
Gick med
17 Aug 2008
Ort
Stockholm
Hoj
CBR1000RA
Ok, har inte varit till just McDonalds på Svea... för det är väl onsdagar som gäller där... eller?

Däremot vart det hojlunch på Mammas (Upplands Väsby) igår för att sen fortsätta upp till Uppsala.
 

Calle.s

Ny medlem
Gick med
10 Nov 2008
Ort
Sthlm
Hoj
trampcykel
Härlig läsning :hihi
Jag sitter och väntar på plusgrader, hoppas på att det kan bli
premiärtur idag nu när hojen är försäkrad och allt :)
 
Nyheter
Bike kör Stark Varg på GGN 2.0!

I veckan blev det klart att...

Transportstyrelsen siktar på höjda avgifter

Transportstyrelsen har medd...

Insektsfaunan hårt drabbad efter nedläggningen av Järva MK:s motorbana

Efter nedläggningen av Järv...

Ny R1 Race och R1 GYTR

Pressrelease från Yamaha ...

Paul Edmondson ny chef för Triumph Racing Enduro Team

Motorsportlegenden och fler...

Miguel Oliveira klar för Yamaha

Miguel Oliveira och Lin Jar...

Suzuki utvecklar döda-vinkeln-kamerasystem

En ny patentansökan har avs...

BMW köper Suzuki-data – nästa steg MotoGP?

Sedan en tid har olika rykt...

HRC och Repsol avslutar samarbete

Efter 30 års samarbete på d...

MV Agusta utvecklar ny trecylindrig motor

MV Agusta har officiellt be...

Top