Varför röstar folk på Sverigedemokraterna?

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Kvinnan letade efter sin katt när hon misstänks ha överfallits och våldtagits av flera gärningsmän under söndagskvällen.

[lite text om hur hon blivit attackerad bakifrån, slagen medvetslös och bortsläpad flera meter]

När hon vaknade till igen såg hon vad hon misstänker var tre gärningsmän som pratade på ett språk hon inte förstod. En av männen ska även ha haft en vit huvtröja på sig, enligt kvinnan.
– Mina tights hängde på ena benet, säger kvinnan som efter händelsen ringde en granne som hjälpte henne och larmade polisen.
Kvinnan fördes till sjukhus där personalen enligt henne konstaterade att hon hade blåmärken på hela kroppen och skador i underlivet.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23262218.ab



Ja vad fan ska man skriva?...




Och olika anmälningar på festivaler gällande våldtäkter och sexuella ofredanden har gått från 10 stycken förra året till 111 stycken än så länge i år... är ursäkten från media och politiker fortfarande "varmt väder" och för få armband bland deltagare!?...
Eller bara att tjejer tidigare år inte varit "upplysta" och därför inte anmält tidigare år...

Enligt BRÅ, plankaren, så är festivalerna för dyra för EKFB så det är uteslutet att de är inblandade. Det här är mer komplext än så, tydligen.
 

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
Kan vi få en som visar hur det ser ut i Sverige också?
Finns väl risk för att den infon är mer hemligstämplad än Area 51...

Finnarna gjorde en enkel nyligen där de gick på namn bland dömda, 85% utländska namn över lag har jag för mig....

Men skicka ett mail till brå och fråga.....Vill du komma på god fot med dom så ge tips på hur man kan undvika betala för sig i kollektivtrafiken.

- - - Updated - - -

Skicka länk tack:hej

För sent, du får leta själv.....
 

Polizei

Nulli Secundus
Gick med
16 Jul 2010
Ort
Kalifatet
Hoj
ktm 1290 advr 2020 ktm 1290 superduke
Det är berikande med mångkultur.



På måndagen föll domen i Göteborgs tingsrätt mot de åtta män – samtliga med asylrelaterad invandrarbakgrund – som åtalats för massakern på en restaurang på Vårväderstorget i centrala Göteborg i mars förra året. Två huvudmän döms till livstids fängelse (en av dem även till utvisning) och de övriga sex till påföljder på mellan 14 till 7 års fängelse. Åtalspunkterna gäller mord, försök till mord, medhjälp till mord, medhjälp till försök till mord, grovt vapenbrott, narkotikabrott, hot mot tjänsteman med mera.

Det var den 18 mars förra året som ett antal män stormade in på restaurangen och öppnade eld med automatvapen och ställde till med blodbad. Två personer dog och åtta skadades. Attacken var en del av en uppgörelse mellan falanger inom den organiserade och invandrardominerade kriminella gängmiljön med bas i den illa beryktade stadsdelen Biskopsgården. En hämndaktion för vårvädersattacken lyckades avstyras av polisen. Två personer – båda med asylrelaterad invandrarbakgrund – har dömts för förberedelse till det brottet.

Samtliga inblandade i vårvädersmassakern är välkända av polisen sedan tidigare och flera har sedan tidigare domar på sig för diverse grova brott. Endast två av de åtalade har bevisats varit aktiva i själva skjutandet. Åklagaren valde ändå att åtala fem av de inblandade för mord och mordförsök genom att åberopa så kallat utvidgat gärningsmannaskap. Övriga tre åtalades för medhjälp till motsvarande brott. Med undantag för några mindre åtalspunkter gick domstolen på åklagarens linje. Åtalen omfattar även ett annat mord och andra brott som inte hänför sig till vårvädersmassakern.

Adam Abdi Abdulahi, född 1987-12-28, döms till fängelse på livstid och därefter utvisning på livstid för mord, försök till mord, hot mot tjänsteman, grovt narkotikabrott, brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål samt grovt vapenbrott (2 tillfällen). Åtalades även för ytterligare ett fall av grovt vapenbrott men frikänns på den åtalspunkten.
Ahmed Abdirahman Ahmednuur Warsame, född 1991-02-22, döms till fängelse på livstid för mord, försök till mord, samt hot mot tjänsteman.
Onur Corap, född 1995-05-29, döms till fängelse i 14 år för mord (2 tillfällen), försök till mord samt hot mot tjänsteman. Åtalades även för grovt vapenbrott men frikänns på den åtalspunkten.
Ihab Louz, född 1994-02-08, döms till fängelse i 14 år för medhjälp till mord samt medhjälp till försök till mord.
Josef Abdulrahman, född 1995-07-15, döms till fängelse i 14 år för mord, försök till mord, narkotikabrott (4 tillfällen), ringa narkotikabrott, ringa narkotikabrott (5 tillfällen) samt grovt narkotikabrott. Åtalades även för ytterligare ett fall av grovt vapenbrott samt grovt skyddande av brottsling men frikänns på de åtalspunkterna. Har sedan han kom till Sverige lagt till för- respektive efternamnet Arvid Hällgren i sitt ursprungliga namn.
Jonis Faisal Adan, född 1995-01-13, döms till 14 års fängelse för mord, försök till mord, grovt narkotikabrott, ringa narkotikabrott samt grovt vapenbrott.
Khalid Ahmed Ali Mohamed, född 1995-07-21, döms till 10 års fängelse för medhjälp till mord, medhjälp till försök till mord, grovt narkotikabrott, narkotikabrott, narkotikabrott samt misshandel.
Sakeriye Ali Ahmed, född 1996-09-24, döms till 7 års fängelse för medhjälp till mord, medhjälp till försök till mord, grovt narkotikabrott, ringa narkotikabrott samt grovt vapenbrott.

Göteborgs tingsrätt, B 10647-14

Det kan tilläggas att var och en av de åtalade har kostat de svenska skattebetalarna ett par miljoner kronor i advokatarvoden, dvs sammanlagt 16 miljoner kronor. Vad brottsutredningen och rättegången i övrigt kostat är oklart men även här rör det sig om miljonbelopp. De samlade kostnaderna för ligans kommande fängelsevistelse beräknas bli ungefär 175 miljoner kronor med antagande av att livstidsstraffen blir 25 år och övriga friges efter att ha avtjänat två tredjedelar av sina strafftider.

Vårväderstorget-samtliga-dömda.jpg
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Islamiska statens nya strategi är att få anhängare att slå till i sina hemländer i stället för att åka till Syrien och Irak.

I senaste numret av IS-tidskriften Dabiq uppmanar terrorsekten än en gång till spontana attacker.

– Gör inte invecklade planer, utan gör det enkelt och effektivt. Om du kan få tag i ett vapen, gör det och använd det så snart som möjligt, på en plats som orsakar mest skada och panik, som ger dödsfall och skador på de otrogna, står det i en artikel.

http://www.expressen.se/nyheter/is-nya-terrorplan-fler-attacker-i-vast/
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Robert Gidehag
18 mins · Solna ·
Jag börjar bli lite trött på talet om problemen i Sveriges förorter som ett reultat av segregation, klyftor och allmän hopplöshet. Visst - jag förstår att det är skillnad att växa upp på Östermalm med två föräldar som går till jobbet och som tjatar om läxor jämfört med hur många i fattiga förorter växer upp. Men med det sagt: Vi har fri skolgång för alla. Upp till och med univeristet för den som vill. Vi har massor av löpspår där man kan motionera och hålla sig i trim. Vi har allemansrätt - fritt för var och en att få vistas i skog och mark - bada och göra utflykter. Vi har ett bidragssystem som garanterar att man har tak över huvudet och kan äta sig mätt. Vi har bibliotek där var och en kan bilda sig. Kort sagt - det finns en förfärlig massa möjligheter om man är lite konstruktiv. När jag växte upp fanns en devis i familjen: "personen x skulle må bra av en spark i arslet och av att hugga ved i Norrland". Möjligen något onyanserat - men förmodligen rätt så mitt i prick i dagens samhälle. Var så goda - ett litet meddelande från en surfarbror.

Eller så kan man underhålla sig med att bränna bilar, kasta sten på polis och räddningstjänst osv. samt gnälla på alla andra utan en själv och sitt gäng...
 

blueridge

blueridge
Gick med
3 Jun 2007
Ort
söderöver
Hoj
utan puts
Eller så kan man underhålla sig med att bränna bilar, kasta sten på polis och räddningstjänst osv. samt gnälla på alla andra utan en själv och sitt gäng...

Han har rätt i sak men jag ställer mig tveksam till att sätta yxor i händerna på de sorgliga exemplar som ställer till skit. Dessutom är de många och utrustade med yxor kan de sannolikt åstadkomma betydande skada, tyvärr inte bara på sig själva.
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
En ny bussprotest pågår just nu i Krokströmmen i Jämtland där asylsökare vägrar flytta in på ett asylboende. Det skriver Sveriges Radio.

26 asylsökare skulle igår ha flyttat in i de fyra hus som ligger på Krokströmmens Vildmarks Camp i Jämtland. Det var åtminstone planen.

När busslasten med asylsökare kom fram till det nya boendet igår eftermiddag vägrade de nämligen kliva av. Dessförinnan har asylsökarna bott på Klackbergsgården i Norberg.

Herregud vad jag är trött på dessa lata och otacksamma bidragsturister som kommer hit och kräver ett liv i lyx av ett land som dom aldrig har eller nånsin kommer att bidra nånting till överhuvudtaget. Antagligen ser dom oss svenskar som boskapsdjur som ska jobba för deras uppehälle. Det är ju sen gammalt att otrogna är skyldiga att betala skatt till muslimer (https://sv.wikipedia.org/wiki/Jizya).

http://www.friatider.se/ny-bussprotest-i-jamtland-asylsokare-vagrar-bo-pa-landet

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6495201
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Camilla Johansson och hennes 12-åriga dotter kastas ut från sin lägenhet på Lidingö. Anledningen? En nyanländ familj anses behöva den bättre än den svenska familjen, skriver Nyheter Idag.
– Min dotter är tvärknäckt, säger Camilla till Fria Tider.

Det var onsdagen förra veckan som 44-åriga Camilla Johansson fick chockbeskedet. Den lägenhet som hon och hennes dotter bor i sedan fyra år tillbaka behövs till kommunens nya invånare. Senast den 29 augusti ska de ha flyttat ut, men de har ingenstans att ta vägen.

Ut med arbetande svenskar, in med främlingar som hatar oss.

http://www.friatider.se/camilla-och-hennes-dotter-kastas-ut-invandrare-flyttar-in
 
Last edited:

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
CpyKGlcUEAA6C_-.jpghttp://www.centerforsecuritypolicy.org/2015/06/23/nationwide-poll-of-us-muslims-shows-thousands-support-shariah-jihad/
 

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
Två döda efter tågdådet i Schweiz

Två personer har avlidit efter
lördagens våldsamma dåd i Schweiz, då
en 27-årig man gick till attack på ett
tåg.

De döda är en 34-årig kvinna, som
vårdats på sjukhus med svåra skador
samt gärningsmannen själv, rapporterar
nyhetsbyrån AFP.

Polisen vet inget om mannens motiv.
Inget tyder dock på någon form av
terrorkoppling eller politiskt motiv,
enligt ett uttalande.

Utöver de två som avlidit befinner sig
tre personer fortfarande på sjukhus.

Det var en 27-årig schweizare som
utförde attacken. Han använde både
kniv och brännbar vätska och anlade en
brand ombord på tåget under färd.

Attacken inträffade vid stationen
Salez på tågsträckan mellan Buchs och
Sennwald i östra Schweiz i kantonen
Sankt Gallen. Det var flera dussin
resenärer på tåget, enligt schweiziska
medier.

Sex personer fördes till sjukhus med
stick- och brännskador. Även
angriparen skadades.

Polisen har sökt igenom mannens
bostad, som låg i en angränsande
kanton.
Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700

27-årig schweizare, inget tyder på terrorkopplingar eller politiskt motiv.

Bär islamskt ansiktsfrisyr...

http://meteon.org/2016/08/13/a-hato...s-benzinnel-tamado-terrorista-sem-terrorista/
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Nyligen belystes att Vänsterpartiet har stöttat mycket radikala rörelser i bland annat Colombia och Filippinerna. Tidigare avslöjanden visar att vänstern stött Putin-trogna separatister i Ukraina och en palestinsk organisation vars väpnade gren under 2014 deltog i väpnade aktioner mot Israel. Detta har pågått länge utan att Sida har reagerat.
Problemen gäller inte bara Vänsterpartiet. Socialdemokraterna har genom Palmecentret sponsrat och därmed erkänt sig som systerparti till Robert Mugabes regim i Zimbabwe och palestinska Al-Fatah. Hur dessa partiers systematiska kränkningar av mänskliga rättigheter rimmar med demokratibiståndets värdegrund är tydligen inget som bekymrar varken Sida eller Socialdemokraterna.

[...]

Bara några dagar innan Sverigedemokraterna trädde in i Riksdagen 2010 fattade regeringen, helt utan motivering, ett beslut som innebar att partier inte får ta del av demokratistödet under sin första mandatperiod, något som endast drabbade ett parti.

[...]

I juni 2015 bildade Sverigedemokraterna en PAO, stiftelsen Hepatica, i syfte att ansöka om medel till egna projekt för 2016. Då fattade den nuvarande regeringen ett nytt beslut, som innebär att den partianknutna organisationen måste redovisa två års verksamhet innan den kan ansöka om pengar.
Återigen drabbades endast Sverigedemokraterna och man behöver inte vara konspiratoriskt lagd för att ana ett mönster. Det ska tilläggas att övriga partier, enligt reglerna, får dela på de medel som Hepatica alltså inte får tillgång till.
Enligt biståndsministern syftar de nya reglerna till att ”strama upp” programmet, detta mot bakgrund av de problem som uppdagats. Alltså, efter att vissa PAO misskött sig inför man en regel som endast drabbar en PAO som garanterat inte misskött sig.

Julia Kronlid, styrelseordförande, Hepatica
Ludvig Aspling, generalsekreterare
Tomas Brandberg, styrelseledamot
Jeff Ahl, styrelseledamot
Mattias Backström Johansson, styrelseledamot
Anders Forsberg, styrelseledamot
Nasrin Sjögren, styrelseledamot
Pavel Gamov, styrelseledamot

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23345359.ab

Svenska regeringen, rödgrönrosa skit, korruption och kommunism-fasoner där mycket av världens onda handlingar ses som godhetspoäng... så länge det är de egna som utför skiten...
 
Nyheter
Energica i konkurs och upplöst

Energica är i konkurs och b...

Kawasaki Ninja 1100SX uppdateras

Kawasaki har uppdaterat sin...

2025 års Honda CB1000 Hornet

2025 års Honda CB1000 Horne...

GGN-träning med Stark Varg!

Nu gäller den sista finslip...

Brembo köper Öhlins – Vad händer med ISR?

Efter en längre tids förhan...

Honda NT1100 får semi-aktiv fjädring

Honda har uppdaterat NT1100...

Aki Ajo ny chef för Red Bull KTM Factory Racing MotoGP team

Screenshot KTM förstärke...

Helt ny Yamaha R3

Inför kommande år lanserar ...

KTM kommer med automatlåda

KTM lanserar sin nya halvau...

EIB-lån finansierar eldrivna motorcyklar från Stark Future

Screenshot Europeiska in...

Top