Får du oxå blodpudding i slidan?

Mark

FÖRrBANNAD
Gick med
30 May 2003
Ort
Göteborg
Hoj
KTM 990 SMR
Husmorstråden II

Har käkat en hel del blodpudding det senaste. Har dock lite problem när jag försöker skiva den. Skivorna fastnar hela tiden på knivbladet och när jag försöker ta bort skivan så går den ofta sönder.

Kan man ha på olja, vatten, eller kanske kokos?

Ska man använda en smörkniv?

Hur gör just du?`

PS: Ni som inte gillar blodpudding man ju berätta om hur gott det är i nån annan tråd. Typ denna.
PS2: En polare sa att Rocco är död...de kan väl inte stämma?

Nu ska ja äta lite trasig blodpudding.
 
Last edited:

Starstriker

Som man googlar får man svar
Gick med
27 Apr 2003
Ort
Stockholm
Hoj
BMW 1200GSA, 3x BMW C1 200
Ta en nnan kviv och dra av den från kniv nr1 med.
Korkad fråga f.ö.

Mark skrev:
Husmorstråden II

Har käkat en hel del blodpudding det senaste. Har dock lite problem när jag försöker skiva den. Skivorna fastnar hela tiden på knivbladet och när jag försöker ta bort skivan så går den ofta sönder.

Kan man ha på olja, vatten, eller kanske kokos?

Ska man använda en smörkniv?

Hur gör just du?`

PS: Ni som inte gillar blodpudding man ju berätta om hur gott det är i nån annan tråd. Typ denna.
PS2: En polare sa att Rocco är död...de kan väl inte stämma?

Nu ska ja äta lite trasig blodpudding.
 

slippy

med lem
Gick med
2 Feb 2004
Ort
Västerort
Hoj
såld
Låt den sitta kvar på kniven när du börjar på andra skivan, då glider den av och endast sista skivan då skär upp blir trasig.
Funkar på mina knivar iallafall.

:gnissla



Satan va sugen jag blev på blodpudding nu, var säkert ett år sen sist.
 

duckie

sockersöt
Gick med
28 Feb 2004
Ort
Borlänge
Hoj
Street Triple R
Man skaffar en kniv för ändamålet.
 

Bifogat

  • SCP0003.jpg
    SCP0003.jpg
    4 KB · Visningar: 138

Gustav1

Vem var det som kastade?
Gick med
29 Aug 1982
Ort
Växjö
Hoj
Suzuki SV650S -03
Brukar inte hända för mig, men det är ju jävligt viktigt att man inte "sågar" sig igenom blodpuddingen.

Vass kniv och ett bestämt tryck nedåt för bästa resultat.
 

GuW

Version 1.1
Gick med
30 Jul 2004
Ort
Nej
Hoj
Ja
NSR_Martin skrev:
Valfett borde väll funka? :va

Valfett funkar alltid, men det enda rätta här är att kasta blodpuddingen, och köpa riktig mat!

Blodpudding är något som den grinigaste, elakaste mest barnahatande skolbespisningstanten uppfan för att straffa små barn för att dom finns till!
Detsamma gäller för fiskbullar, eller rättare sagt all sorts fisk som serveras i skolmatsalar.

Herregud, jag är över tretti år och får fortfarande kväljningar när jag tänker på den så kallade maten sadistkärringarna tvingade i oss...

(det gick i viss mån över i gymnasiet, där husmor alltid hade alternativ mat till oss som hade utsatts för gastronomisk barnmisshandel)
 

s9d8as0vjk

Guest
Om du har en kniv med smal klinga typ filékniv så går det bättre. ;)
 

Tjet

Med lem
Gick med
23 Mar 2003
Ort
Göteborg
Hoj
XR600R SM -94
Upp i luften med puddingen, sen tio distinkta svep med svärdet!

... eller så skär du med en kniv som är tjockare nertill. Borde fungera.
 

stoffer

Norrland
Gick med
22 May 2004
Ort
Malmö
Hoj
För farligt..
Twosaint skrev:
Skulle inte grina en sekund, han är visserligen en legend men jag får avsmak då jag ser hans "moves" i filmerna. Den som tänder på sånt är :3freak
Jag vet flera, en hel drös faktiskt. Flickor alltså.
 

frekke

TWIN ÜBER ALLES!
Gick med
3 May 2004
Ort
Skogen
Hoj
Sålda fifan
Lägg kniven mot kanten av stekpannan med den fastklibbade blodpuddingsbiten nedåt över stekpannan. Drag sedan försiktigt bort kniven från stekpannan.

EDIT: En bild säger mer än 1000 ord.
 

Bifogat

  • pudding.jpg
    pudding.jpg
    15.7 KB · Visningar: 52
Last edited:

Qwerty

Livs drömmare
Gick med
9 Mar 2003
Ort
Sthlm
Hoj
Piaggio Liberty 2T
Se till att ha en bra kniv. Sen så ser du till att skölja dne i kallt vatten hela tiden.
 

Zee

MotoGP URT 3 seed: 5
Gick med
22 Sep 2004
Ort
Skåne
Hoj
ZX6R (såld) Triumph Street Triple R 2010
Kanske kan motorsåg vara ett alternativ då? :martialar
 

DirkDiggler

Stridsbåt 90H har inte en chans
Gick med
2 Oct 2003
Ort
Vallentuna
Hoj
Båt: Uttern 5602 150 VMax Yamaha Duo Prop
Qwerty skrev:
Se till att ha en bra kniv. Sen så ser du till att skölja dne i kallt vatten hela tiden.


Kallt vatten? Tvärtom. skulle jag säga, precis som när man skär chvré ost.
Se till att kniven är vass och skölj knoven i VARMT vattn mellan varje skiva. Eller så gör man som någon tidigare skrev, skippa blodpuddingen, smakar skit, konsistens som en enveckas gammal pizza och ser ut som helvete.

Men lycka till :gnissla
 

NoicE

.
Gick med
6 Mar 2003
Ort
Gödeborg
Hoj
Hornet
Jag är en sån som brukar smaka det mesta i matväg, men blodpudding vägrar jag att
stoppa i munnen, ge mig sniglar eller vad som helst istället :skrämd


Men om man har en kladdig ost man ska kapa, kan man ta lite smörpapper runt
osthyveln, det funkar hårdrocksbra :ätapiller :jäs
 

Mark

FÖRrBANNAD
Gick med
30 May 2003
Ort
Göteborg
Hoj
KTM 990 SMR
NoicE skrev:
Jag är en sån som brukar smaka det mesta i matväg, men blodpudding vägrar jag att
stoppa i munnen, ge mig sniglar eller vad som helst istället :skrämd

Blodpudding smakar smaskens ostekt!

Minst en skiva per måltid brukar slinka ner "rå". :tungan

Idag får de väl bli blodpuddding igen (billigt). Är nyfiken på era tips.

Tack för hjälpen!

PS: Borde inte glidmedel funka? :va
 
Nyheter
Bike kör Stark Varg på GGN 2.0!

I veckan blev det klart att...

Transportstyrelsen siktar på höjda avgifter

Transportstyrelsen har medd...

Insektsfaunan hårt drabbad efter nedläggningen av Järva MK:s motorbana

Efter nedläggningen av Järv...

Ny R1 Race och R1 GYTR

Pressrelease från Yamaha ...

Paul Edmondson ny chef för Triumph Racing Enduro Team

Motorsportlegenden och fler...

Miguel Oliveira klar för Yamaha

Miguel Oliveira och Lin Jar...

Suzuki utvecklar döda-vinkeln-kamerasystem

En ny patentansökan har avs...

BMW köper Suzuki-data – nästa steg MotoGP?

Sedan en tid har olika rykt...

HRC och Repsol avslutar samarbete

Efter 30 års samarbete på d...

MV Agusta utvecklar ny trecylindrig motor

MV Agusta har officiellt be...

Top