Korv med bröd: hur vill du ha den?

Hur ska ketchup och senap serveras?


  • Antal röstningar
    0
Till en början var du rolig..nu är du bara löjlig.Du sa ju själv att du bara är på just denna mack 1 gång per år! Du kan inte svälja att du får din kära korv på annat sätt då. Passar det inte så skit i korven eller åk till annat ställe...enkelt!
Du har säkert passerat medelåldern och hytter näven åt moppegrabbar oxå. Hoppas du inte blir allt för grinigare ju äldre du blir för då blir du den notoriska "gubbjäveln" i stan. Ta för fan en hamburgare nästa gång o slipp hetsa upp dig.

Haha, ja, för unga mäniskor är aldrig griniga. Jag har då i alla fall aldrig stött på en ungdom på dåligt humör... :rofl
 
Passar det inte så skit i korven eller åk till annat ställe...enkelt!
Tack för rådet. Nu bad jag ju inte om vägledning för att hantera situationen på bästa sätt, utan jag undrade hur andra föredrar korven, vilket jag skrev i mitt första inlägg.

:)
 
Jeflar vad sugen jag blev på korv med brö nu då! Det får bli ett gäng ikväll, och då inmundigas den med stark senap, (alltå chilisenap), chilisås och rostad lök. Korven får gärna vara av den kryddigare sorten, typ Red Hot Chorizo. Ska det på någon form av röra, så åker den på näst sist, före rostade löken. =) That´s how I like my daaaaawg!
 
Äter du korv regelbundet på en bensinmack har du diskvalificerat dig själv.:huvet
Sorry men det finns bara inte.
Köper du "motorcykel" på ICA också?:kram
 
Äh, varmkorv ska vara lite bränd på ena sidan, kall på den andra, pyntad med lingonris och aska sen man tappade den i brasan och sedan petade ut den med pinnen. Brödet ska vara lite mosat och sen toppar man det hela med lite Slotts senap och Felix ketchup :tummenupp Sån där massproducerad mackkorv kommer inte ens i närheten :fakta

WORD!
Alternativet på pinne över öppen eld fanns inte! Fan vad förbannad jag blir att folk inte fattar:gnissla
 
Man kan snabbt kontatera att det finns tre sorters människor, de som skiter i hur deras mat ser ut eller hur den serveras, de som är anala hur det skall vara och i vilken ordning, och resten som inser att det inte spelar någon roll för expediten har ansvaret för att serva kunden korrekt.
 
Fy fan för mack-korvätare.
Man vill ju bara in och betala soppan men tvingas köa bland folk som inte kan laga sin mat själv.
Fy fan!
:gnissla
 
Senap först, därefter ketchup och eventuell röra.
När jag grillar korv hemma så brukar jag uteslutande köra Chorizo och då med Korvbrödbagarens stora durumbröd. Hemmagjord gurkmajonnäs i botten på brödet, på med torkad lök, på med korv, Johnnys svartpepparsenap, chipotleketchup och sedan mer gurkmajonnäs med torkad lök högst upp.
Två såna korvar är en perfekt lunch och jag har svårt att komma på något godare faktiskt. Skulle möjligtvis vara en blodig biff med bara lite salt och peppar och ugnsstekt skivad potatis med olja och kryddor på.
 
Det ska vara tjock korv i bröd med stark senap.
Vill man ha mer klet så kan man köpa sig en kebab!
 
Äh, varmkorv ska vara lite bränd på ena sidan, kall på den andra, pyntad med lingonris och aska sen man tappade den i brasan och sedan petade ut den med pinnen. Brödet ska vara lite mosat och sen toppar man det hela med lite Slotts senap och Felix ketchup :tummenupp Sån där massproducerad mackkorv kommer inte ens i närheten :fakta

Det är fan inte helt fel om brödet fortfarande är fruset och att man spiller ut all sin varma choklad med....
 
Jag är glad om jag får ha kvar korven mellan bröna, allt klet hamnar ju på golvet till slut i alla fall... :rolleyes:
 
Lösningen på problemet är enkel tala bara om för korvkocken att du får tvångstankar om korvjäveln inte serveras på rätt sätt och du får ingredienserna i rätt ordning.
Jag vill inte försvara korvmarodören som tyckte att du skulle ha senap ovanpå (!) räkgeggan, men det kan ju vara så att dom antar att folk som är beredda att käka bensinmackskorv inte är så värst kinkiga.
Jag har plockat isär en korvrullargrill från en bensinmack en gång, det var jEteEklit!

Finns bara en korvmoj där jag äter korv och det är Günters på Karlbergsvägen i Stockholm, jugoslavisk bratwurst, zigeuner wurst eller nån annan kul korv med surkål, stark sås och senap till. :smasha
 
Nyheter
Bara två månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

En liten påminnelse om året...

2 månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

Nu är det bara två månader ...

Nya Indian Pursuit Elite

Screenshot Indian Motorc...

Icons of British Originality

Åtta team från åtta länder ...

BMW presenterar R 12 G/S

BMW Motorrad har presentera...

Europeisk kampanj för säkrare motorcykelkörning

Den europeiska branschorgan...

BMW R 12 G/S

BMW Motorrad har presentera...

Sveriges vägar i allt bättre skick

Foto: Liza Simonsson Utv...

H-D Euro Festival i Port Grimaud 8-11 maj

Nu börjar det närma sig för...

Norrtälje Custom Bike Show

Förra året firade Twin Club...

Back
Top