Jag gillar experiment. Denna skrevs på SH för några veckor sedan när pengarna tröt...
Dagens smaksensation/middagstips.
Normalgräddat Leksandsknäcke med smör och leverpastej med en bädd av nykokt pasta med grillkrydderi.
Riktigt schysst faktiskt.
Recept: Svårighetsgrad: Medel. Prisgrupp: Låg.
1-8 knäckebröd
Bordsmargarin (Lätta går bra)
Leverpastej (Scan funkar kanon)
Pasta (Penne, Rigate, Tagligatelle, vad du behagar, skruvar rekommenderas)
Några kryddmått grillkrydderi.
Tillagning:
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Blanda ett stort glas med Oboy, minst 0,6 liter. Bré några mackor med smör och leverpastej. Doseras efter tycke och smak. Häll av pastan då den kokat livligt sin utnämnda tid. Applicera grillkrydderiet, lagom är bäst. Bekläd nu mackorna med så många pastaskruvar som ryms. Njut.
Serveras gärna med Oboy, vatten eller annan naturlig dryck.
Edit: Annars är allt med Kelda/Fraiche/Culinesse + pasta riktigt schysst och gott. Variera med kyckling, färs, korv, bacon eller annat nyttigt...