Godkväll. Ligger i tältet på en camping nära Tidaholm.
Inhandlade idag gasolköket på Jula i Jönköping, och jag har invigt det
Det blev en smarrig konservburk med chiliconcarne, och jag bättrade på det hela med en burk majs. Till detta serverade jag gurka och tomat och som måltidsdryck en skotsk IPA. Hur gott som helst i kvällssolen utanför tältet !
Gasolköket var i en låda, och själva gasol"tuben" köps separat och fanns i ett brandsäkert skåp.
Grejerna var lätt att sätta ihop. Det hördes tydligt när jag skruvade på gasolen, och då var det bara att tända tändaren intill och så small det igång. Hällde i maten i ett av kärlen och ställde ovanpå lågan, och rörde om med en sked. Det tog bara några minuter så var maten varm.
Jag är jättenöjd, och kommer att använda detta i sommar. Burkarna med mat, chiliconcarne, ravioli, soppor, dillkött eller vad det nu är kostar ca 10-30 kr/st, så detfinns mycket pengar att spara på en semester
Och så är det ju en sån känsla att brassa käk själv ute i naturen