Knoddas
Gudomlig sporthojare
- Gick med
- 10 Nov 2010
- Hoj
- 848
För oss som inte har (eller begriper) en sous vide maskin, men ändå vill snacka mat!
Alla har väl en grill?
Grillsäsongen är ju egentligen året runt, men majoriteten av alla börjar väl få fram sina grillar först nu när våren är på ingång.
Här kan vi dela med oss av tips och tricks, recept och allmänt snacka om grillning i alla dess former.
Vad har ni för grillar, är det gasol eller kol (eller, och nu svär jag väl, el?) som gäller?
Har vi några muppar här som grillar med locket av och konstant ska stå och peta på köttet med tången och säga "Njaa, lite till får'en nog ligga va" trots att köttbiten uppenbart är mer än färdig?
I stort sett alla kan grilla, men det är inte lika vanligt att stöta på någon som verkligen kan grilla.
Jag är lååångt ifrån en mästerkock själv, så därför hade det varit trevligt att kunna utbyta erfarenheter med andra!
Jag bor själv i lägenhet så mitt enda alternativ var att skaffa en elgrill, lite surt tyckte jag först men vi flyttade in i samma veva som Weber släppte sin Pulse och det var inte så mycket att snacka om, köpte den större modellen och har helt klart använt den mer än jag har använt spisen i köket, helnöjd
Grillar själv allt från korv till hela stycken oxfilé på rotisserie, gjort sockerkaka ett par gånger och även kalops, det finns inget man inte kan tillaga på grillen!
Ös på med era egna erfarenheter och tips!
PS. Om någon har funderingar gällande Webers grillar eller tillbehör så fråga på, jag säljer dessa i jobbet så kan mest troligt besvara alla frågetecken.
Alla har väl en grill?
Grillsäsongen är ju egentligen året runt, men majoriteten av alla börjar väl få fram sina grillar först nu när våren är på ingång.
Här kan vi dela med oss av tips och tricks, recept och allmänt snacka om grillning i alla dess former.
Vad har ni för grillar, är det gasol eller kol (eller, och nu svär jag väl, el?) som gäller?
Har vi några muppar här som grillar med locket av och konstant ska stå och peta på köttet med tången och säga "Njaa, lite till får'en nog ligga va" trots att köttbiten uppenbart är mer än färdig?
I stort sett alla kan grilla, men det är inte lika vanligt att stöta på någon som verkligen kan grilla.
Jag är lååångt ifrån en mästerkock själv, så därför hade det varit trevligt att kunna utbyta erfarenheter med andra!
Jag bor själv i lägenhet så mitt enda alternativ var att skaffa en elgrill, lite surt tyckte jag först men vi flyttade in i samma veva som Weber släppte sin Pulse och det var inte så mycket att snacka om, köpte den större modellen och har helt klart använt den mer än jag har använt spisen i köket, helnöjd
Grillar själv allt från korv till hela stycken oxfilé på rotisserie, gjort sockerkaka ett par gånger och även kalops, det finns inget man inte kan tillaga på grillen!
Ös på med era egna erfarenheter och tips!
PS. Om någon har funderingar gällande Webers grillar eller tillbehör så fråga på, jag säljer dessa i jobbet så kan mest troligt besvara alla frågetecken.