Jag vill inte på något sätt smolka glädjen men tycker nog nacken ser rätt standard ut. ?
Bilderna förmedlar nog inte helheten tyvärr, men jag kan lova att det är något helt annat än standard att hantera och uppleva i verkligheten
Bara en sån sak som att man blir liksom helt oljig om fingrarna av att ta på köttet, dels är det mycket mer insprängt fett och fettet i sig känns annorlunda på något sätt. Själva konsistensen känns liksom inte alls som vanlig karré, det är mer... Hårt, på nåt sätt
Inte som att det känns segt eller dåligt mörat, tvärtom, köttet känns väldigt mört och fint. Men själva konsistensen på hela bitarna när de är kalla är mer som fint marmorerad entrecote, den här hårdheten som kallt fett har om du förstår hur jag menar... Jag har inte upplevt det med någon annan karrébit jag testat iallafall, så det ska bli spännande att smaka detta
Har testat en bit secreto från samma leverantör och det var magiskt
Edit: Nu har jag provat och det var fanimig bra, lätt den bästa karrén jag käkat
Kan varmt rekommenderas