Ska du bo i hytte mao eftersom inget tält är med? Men varför då släpa på kök? Då räcker termos till lunchen. Frukost och kvällsmål lagar du ju i stugan..
-Sängkläder (påslakan+örngott)
"* Necessär (Tandborste, tandkräm, schampo, deo, parfym, 1 rulle toapapper och 3 kondomer
)"
Ha dasspappret lättillgängligt i packningen.. Ryck ur kartongrullen lägg dasspappret i en plastpåse. Ta papper inifrån så slipper rullen tas upp ur påsen och bli blöt. Snurra påsen vid stängning och tryck ner i mitten av rullen. 3 kådisar - Inget ligga en av dagarna? Skäggväxt?
"* Karta"
Cappelen Norra delen av Sydnorge.
"* Mat (
Vad och hur mycket?)"
Volym och viktoptimerat: torkad mat à la fjällvandring. Beror på hur hungrig du är. Havregryn till gröt är min melodi. Gör man den tjock slipper man sakna mackor. Slipper man mackor slipper man stök med pålägg. Skoja till den med russin, nötter etc. Funkar även bra som snask.
Går att torka egen mat i ugnen om man vill spara slantar eller vill ha lite andra maträtter än köpmaten. 4-24 h i 60-90 grader med träslev för att hålla luckan öppen. Rör om emellanåt! Effektivare i varmluftsugn. Komplettera med ris, pasta etc ur separata påsar. När det ska ätas kan man låta det torkade ligga i blöt i en vattentät burk ett tag för lite mer konsistens, typ från frukost -> lunch. Knäckebröd är en vinnare för att få lite bulk till måltiderna.
"*
Spritkök och en flaska T-röd?"
Gas är både lättare, tar mindre plats och har reglerbar effekt.
Lätt, alla bra funktioner men aningen dyr.
http://www.jetboil.com/products/cookingsystems/helios
Primus har billiga lättviktare. Det finns även gastillsatser till trangiakök (och liknande).
"*
Termos?"
Om du har plats - det tar inte så farligt lång tid att brassa på vatten på köket. Vettigt ish om flera ska ha varmvatten.