Varför röstar folk på Sverigedemokraterna?

zoda

Gudomlig sporthojare
Gick med
7 Sep 2014
Ort
Ja
Hoj
Ok

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
År 2015 uppges 9 procent av sexualbrotten vara polisanmälda. Under hela
mätperioden har andelen legat på en mycket låg nivå, möjligen kan en minskning skönjas de senaste fyra åren.

De utsatta personer som uppger att de inte har anmält brottet till polisen får frågan om varför de valt att inte göra det. De vanligaste orsakerna som uppges är att man upplever att polisen inte kan göra något (30 %) eller att man bedömer att brottet var en småsak eller en bagatell (19 %). Ett annat vanligt svar är att man själv redde ut händelsen (12 %) eller att utsattheten är en del i ens arbete (9 %).

På tal om anmälningsfrekvensen så verkar det för övrigt som att den snarare har minskat än ökat. Ljugvänstern är alltså som vanligt fulla av det.

http://www.bra.se/download/18.37179ae158196cb1721ac8/1478089201798/2016_Utsatthet_for_brott_2015.pdf
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-

– Det som skrämmer mig är att 60-70 procent av de som skriver elaka kommentarer eller ringer, är omsorgspersonal, säger Katarina Larsson. De är lärare, tjänstemän på kommunen, äldreomsorg, socialchefer från olika kommuner. De hatar oss, men har ingen aning om vår situation.

Det kommer att bli väldigt svårt att laga Sverige eftersom samtliga samhällsinstanser är infesterade av dessa pk-människor. Till skillnad från politiker så går dom ju inte att rösta bort.
 

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
Det kommer att bli väldigt svårt att laga Sverige eftersom samtliga samhällsinstanser är infesterade av dessa pk-människor. Till skillnad från politiker så går dom ju inte att rösta bort.

Nej, man blir missmodig när tänker på det.

Det enda sättet ätt rädda situationen nu är nedläggning av hela den sociala sektorn med staten som arbetsgivare.
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
'They want us to be Islamised. They despise our country and our values': Translator at German refugee camp says Muslim migrants display 'pure hatred' of Christians

...

The Eritrean woman, 39, worked in several refugee centres across Germany and found fellow translators were part of the problem.

Talking to Catholic website Kath.net, she said they 'show their true colours' when Christians are out of ear-shot and they have a Muslim-only audience.

'They want Germany to be Islamised. They despise our country and our values,' she said.

She had arrived herself as a refugee in 1991, and has volunteered in asylum centres for five years to 'give something back'.

After unearthing the worrying findings, she headed to the mosques to find out more.

'Pure hatred against non-believers is preached, and children are brought here from an early age here in Germany,' she told Kath.net.

'It's very similar in asylum housing, where Muslim boys refuse to play with Christians.

'Some women told me "We will multiply our numbers. We must have more children than the Christians because it's the only way we can destroy them here".'

http://www.dailymail.co.uk/news/art...-migrants-display-pure-hatred-Christians.html
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Två bröder skrämmer slag på Ronneby och har i tio år undgått fängelse.

Alla tre i familjen - bröderna och deras mamma - har under tio års tid fått nej på flera asylansökningar och andra ansökningar om uppehållstillstånd i Sverige. Storebror har till och med ett tvåårigt återreseförbud förutom ett aktivt utvisningsbeslut. Var bodde bröderna innan? Varför har de flyttat? Hur får de pengar när ingen av dem har arbetstillstånd?
Bröderna själva bjuder oss direkt på god mat som mamma i lägenheten har lagat. De har inget emot att svara på frågor om poliskrisen.
– Nej, det behövs inte fler. Polisen är redan här hos oss hela tiden.
De tar upp mobiler där de har fotograferat förbipasserande polisbilar. Besöken sker ofta. Storebror är dömd till skyddstillsyn.
På tomten står flera bilar. En är skriven på en målvakt i Malmö som har 150 bilar på sitt namn. Bröderna själva får inte ha körkort men kör ändå.

Källa: http://www.expressen.se/nyheter/hot-vald-utpressning--vardag-i-smastaden/


RÄCKER DET INTE MED SÅN HÄR SKIT NU SVERIGE?....









skramo.jpg


Aftonbladet har tidigare berättat om Michael Skråmo, även kallad Abu Ibrahim al-Swedi, som för två år sedan anslöt sig till IS med sin fru och deras fyra barn. Han är norsk medborgare men har bott hela sitt liv i Sverige. Skråmo är välkänd inom svenska islamistiska kretsar och har tidigare publicerat en film på Youtube, när han gråtande uppmanar sina ”bröder” i Sverige att ansluta sig till IS.
Trots att familjen lämnat landet i augusti 2014 fortsatte Försäkringskassan under långt tid att betala ut barn- och bostadsbidrag till familjen, skriver GT.

Bara barnbidraget med flerbarnstillägg gav en fyrabarnsfamilj närmare 6000 kronor i månaden förra året.

Familjen har också skulder i Sverige eftersom det inte är ovanligt att IS-resenärer skuldsätter sig innan en utvandrar för at finansiera resan. Michael Skråmo och hustrun har obetalda hyresskulder på över 60 000 kronor och skatteskulder i Sverige

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23945096.ab


Visserligen är väl ingen påläst människa förvånad över att våra skattepengar går till att finansera Daesh... men ändå... :4skrika
 

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Föräldrar slår larm: kaos på Johannesskolan

Deras 6-åringar på Johannesskolan blir misshandlade och sexuellt trakasserade. Gympalektioner har ställts in – både som bestraffning och för att barnens säkerhet inte har kunnat garanteras, avslöjar bandinspelning. Nu flyr flera barn skolan.
...

Nu slår ett tjugotal föräldrar även larm om situationen på Johannesskolan. Deras barn går i förskoleklass och är alltså sex år gamla. Alla berättar samma sak. Barnen blir misshandlade och sexuellt trakasserade av andra elever. Det är kaos och stök – både på lektionerna och på rasterna.

...

Nadja Kvist har två barn på skolan. Hon berättar att pojkar har misshandlat hennes dotter och dragit ner hennes byxor och trosor.
– Hon ska inte gå kvar på Johannesskolan mer. Jag har pratat med rektorn på en skola i Löberöd. Där finns plats direkt, så hon ska börja där. Men det innebär att min mamma får lämna och hämta henne fem dagar i veckan, säger Nadja Kvist.
Föräldern Patrik Olsson har redan flyttat sitt barn från Johannesskolan.
– Det känns som att personalen har gett upp. Vårt barn vantrivdes. Den känslan ska man inte ha när man är sex år. Idag går han på Västra skolan och stortrivs. Det är skrämmande att det kan vara så stor skillnad på skolorna i Malmö, säger han.
En annan pappa på skolan, som vill vara helt anonym för att skydda sin dotter, berättar att hon har blivit misshandlad på skolan under flera år.
– Pojkar hotar att de ska våldta henne. Säger att deras pappor ska knulla henne. Kallar henne hora. Frågar vad hon har för religion, säger han.
Varför det?
– De anser inte att hon är tillräckligt muslimsk.
Ni är muslimer?
– Ja. Och det här sker framför lärarna. Ingen sätter stopp för det, säger han.

http://www.sydsvenskan.se/2016-11-18/foraldrar-slar-larm-kaos-pa-johannesskolan
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Last edited:

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Men så har det alltid varit!
Sverige har aldrig varit tryggare!
Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat!

Likadant med skottlossningen och bilexplosionen i centrala Göteborg igår.

Med lite tur så är både mer armband och kaffe på G, sitt lugnt kvar i båten och håll käft! ;)

Tror det börjar gå upp för folk mer och mer vilka ondskefulla människor vi släpper in i landet. Förhoppningsvis är det inte för sent än.
 

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
Nyheter
Energica i konkurs och upplöst

Energica är i konkurs och b...

Kawasaki Ninja 1100SX uppdateras

Kawasaki har uppdaterat sin...

2025 års Honda CB1000 Hornet

2025 års Honda CB1000 Horne...

GGN-träning med Stark Varg!

Nu gäller den sista finslip...

Brembo köper Öhlins – Vad händer med ISR?

Efter en längre tids förhan...

Honda NT1100 får semi-aktiv fjädring

Honda har uppdaterat NT1100...

Aki Ajo ny chef för Red Bull KTM Factory Racing MotoGP team

Screenshot KTM förstärke...

Helt ny Yamaha R3

Inför kommande år lanserar ...

KTM kommer med automatlåda

KTM lanserar sin nya halvau...

EIB-lån finansierar eldrivna motorcyklar från Stark Future

Screenshot Europeiska in...

Top