TinaTjejen
long time, no see
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
enbart nudlar..Ååå för resten av semesterkassan...spritRSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...
NiklasRR skrev:Köpte ett skivbromslås! i avskräckningsyfte, var tydligen tuv-godkänt vad det nu innebär?
RSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...
När jag tillagar kyckling behandlar jag den alltid, oberoende av ursprung, som salmonellasmittad. Enklast så. Med rätt tillagning så spelar salmonellan ingen roll.E22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...
Marcus74 skrev:Det kallas konserveringsmedel. Mera sånt så lever vi längre, hurra!
natron skrev:Nja, inte säkert.. Tyska mejeriprodukter högpastöriseras vanligen (värms till ca 95gr istället för våra fjuttiga ca 70.. tar gradtalen ur minnet så de är inte exakta..) Våra lågpastöriseras.. Nackdelen med högpastörisering är att mejeriprodukten kan smaka lite "kokt" (ger en bismak) men å andra sidan så håller de väsentligt mycket längre,l behöver *ej* kylförvaras och, nej, de innehåller vanligtvis inte mer konserveringsmedel än några andra mejeriprodukter.. snarast tvärtom iom att det inte finns någon anledning att tillsätta sådant. Jättebra att ha som extra hemma, för mjölken tar alltid slut när man inte har någon lust att åka o handla..
Och du.. De tillsätts inte med en massa a-vitamin som svensk (naturlig?!?) mjölk, så förhoppningsvis slipper du kalkurlakning ur din benstomme...
Honda NT1100 med semi-aktiv fjädring
Honda har uppdaterat NT1100... |
|
Yamaha Tracer 9 uppdateras
Sporttouring-modellerna TRA... |
|
EICMA 2024: Ducati
Som väntat släppte de itali... |
|
Royal Enfield lanserar nytt varumärke för eldrivna motorcyklar
Royal Enfield har tagit ste... |
|
Honda ICE Concept
2025 Honda ICE Concept bike... |
|
EICMA 2024
Nu lämnar vi Milano-mässan ... |
|
EICMA 2024: KTM
Vi får dra oss tillbaka til... |
|
SMC kräver omedelbar reform av 5-5-regeln
Sveriges MotorCyklister (SM... |
|
Yamaha Tracer 9-modellerna uppdateras
Yamahas Sports Touring-mode... |
|
Svenska Roam utnämnt till en av världens 100 viktigaste ”impact”-bolag
Roam, det kenyanska elmotor... |