Skämmiga grejer!

Glocalnet

Bannad
Gick med
7 Dec 2006
Ort
Hemma
Hoj
Låg
Jag har ärligt däckat minst 2ggr varje vecka i 2 månader, varav 2 utomhus och en i skolan på teater på kvällen. Har seriösa problem :)
 

KGK

1200
Gick med
1 Jan 2006
Ort
fjollträsk
Hoj
KGK
-=MaCCan=- skrev:
2650433en rolig heldag på fjället

Det här är ju inte möjligt.....det är ju värre än första stället han stod på. Vi började släpa och dra men det hjälpte inte mycket.

Efter ett litet tags slit så hörde vi åter en snöskoter närma sig. Se på f¤n om det inte var samma snubbe som kom tillbaka. Hans min var inte att leka med.

va jag garva:D :D :tummenupp

akta er för snön :D
 

changco

Trasig posör.
Gick med
8 Jul 2006
Ort
vägen89
Hoj
jo
Nu har man läst hela tråden, glömde visst och sova. Får väl berätta några snälla historier själv från en resa.

Vi var 7 polare nyss fyllda 18år som skulle upp till sälen på en resa. Vi packade en gammal folkabuss full med öl och sprit sen begav vi oss mot fjällen, alla utom föraren började korka upp ölen. Några mil innan sälen byn skulle vi åka om en buss, mogna som vi var fick vi för oss att :arsele när vi åkte om bussen. Bussen var packad med ungdommar, men va fan 6st :arsele upp mot rutorna när vi brassa om bussen. Det vi inte tänkte på var att folkabussen var det slöaste man kan köra. Så när vi skulle upp för backen upp till hundfjället så orka inte buss fan, så vi köra på 1an och ibland 2ans växel. Vad kommer upp i arslet på oss jo bussen som vi så stolta hade visat :arsele för. sen var det deras tur att brassa om oss.

Dagen efter när vi hade åkt lite bräda så drog vi till afterskii med live band. Efter ett par öl skulle jag dra iväg och gå på toa och beställa in en runda. Medans jag var borta hade mina polare sagt att dom skulle framföra fågeldansen, den som dom kör i sällskapsresan. Kommer till bordet och sätter mig langar ut ölen och sätter mig och dricker. Då helt plötsligt börjar sångaren säga att bordet där har bett om och framföra fågeldansen, sammtidigt reser sig alla polare och går (sa att dom skulle på toa) Så där satt man som en frågetecken. Folk börja ropa att jag skulle upp på sen, "du är väl ingen kyckling osv" Så smått salongsberusad stapplar jag upp på sen och framför en väldigt dålig version av dansen. När man står där uppe och försöker roa folket ser jag mina polare stå och vika sig av garv i baren.:yoparty

Dagen efter om vi ska köra på samma tema "sällskapsresan" Vi var på väg in till afterskii igen, vi väntar bara på en polare som är lite klantig så vi sitter och väntar utanför. Då ser vi han komma tar av sig brädan och ska ställa upp den mot räcket, åh visst fan rammlar den åt sidan och tar med sig ett 20tal skidor och brädor, då låg vi på backen.

De värre episoderna håller jag för mig själv.
 

Pinky

Blommor & Bin
Gick med
10 May 2004
Ort
Gbg
Hoj
Numera endast ett minne
Har suttit med denna tråden på jobbet sen kl 10 i morse och kommer inte direkt på nånting som kan vara värt att berätta förräns nu.

Jag var nog inte mer än 12-13 år kanske när jag var på ett badhus uppe i Tanum en sommardag. Vattenrutchbanan sträckte sig en bit ut över vanliga bassängen och där fanns ju då en del ställningar att hoppa upp och hänga sig i om man nu nådde upp dit.

Liten, kort och nyfiken så skulle jag ju givetvis upp i ställningen och hänga lite. Efter några tappra hoppförsök tar jag i för kung och fosterland och lyckas till slut nå upp till ställningen :).

Glad och allmänt nöjd över min bedrift hänger jag nu där i nån sekund innan jag inser att badbyxorna sitter kvar nere vid knäna :gnissla.
Blev till att släppa den där ställningen illa kvickt och hålla mig undan dom personer som var i närheten resten av den dagen :(.
 

stoffer

Norrland
Gick med
22 May 2004
Ort
Malmö
Hoj
För farligt..
Hade helt glömt bort den här pinsamma händelsen:

Jag gick i mellanstadiet och hade idrott på badhuset. Jag är lite senare än alla andra ut från omklädningsrummet, så jag springer ut och hoppar i vattnet där alla mina klasskompisar och min lärare väntar.

Vad konstigt och kallt det känns hann jag tänka, just innan jag upptäckte att jag inte hade några badbrallor på mig! :huvet :näsblod
 

duckie

sockersöt
Gick med
28 Feb 2004
Ort
Borlänge
Hoj
Street Triple R
jag blir svettig varje gång jag ser att den här tråden ploppat upp.
kan den inte bara dö?
 

Nursey

Utan lem
Gick med
26 Jun 2008
Ort
Mitt i säntrum av Muppsala
Hoj
Svart Bandithona
Har skrivit detta förut ngn gång tror jag..EN av alla mina miljontals pinsamma saker jag gör!

Nyuttagen hoj..mindre än en vecka gammal. Nörsi är skitstolt och glad men har inte lärt sig riktigt hur tung hojen är och hur allt fungerar..SPECIELLT inte det flashiga larmet med remotestartknapp.

Skulle starta hojen utanför gymmet och såg en kille stå vid sin lilla moppe och tänkte..nu skall jag vara ball :)rolleyes: ) och trycka på min remotestart och se hur han reagerar..
Ståendes bredvid hojen (som jag lämnat på sidostödet o i ettans växel) tryckte jag på knappen (glömde bort att det inte borde funka)..hojen tog ett skutt upp i luften..dängde till mig med en jäkla kraft och låg o spann på marken medan jag inte visste om jag skulle kräkas eller gråta...så jag körde på "må jävligt illa och tjuta" varianten.

Snubben som installerat larmet hade förbikopplat säkerhetsmekanismen som göra att hojen inte skall starta i växel med sidostödet nere. Han fick ett argt samtal nästa dag.

Försökte förjäves få upp hojen (hade inte ens lärt mig tekniken) innan snygga killen jag försökte impa på :)hihi) kom över och lyfte upp den åt mig. Jag ville åka därifrån så fort att det ven om det men jag var för skakis för att röra mig så jag fick snällt stå kvar o skämmas.

Badrumshistorien är en annan MYCKET pinsammare episod:näsblod http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?t=107663
 

Pinky

Blommor & Bin
Gick med
10 May 2004
Ort
Gbg
Hoj
Numera endast ett minne
Miss_Orchidee skrev:
1046398 har gjort diverse pinsammheter....

En gång när jag var på bio med pluggets snyggaste kille... då i 7 el 8an eller nått.... gick jag in i en GIGANTISK cement stolpe.....

fattar inte själv hur jag lyckas

en annan gång skulle jag springa till bussen, som så skulle jag ha min STORA bildmapp ( 70x90 cm). Hade tagit på mig ett par svarta finare byxor eftersom vi skulle ha vernisage på skolan, och man skulle vara lite finklädd då, så ställer jag mappen innanför dörren, lyckas glömma den och upptäcker det halvägs till bussen.
Bara att kuta hem igen då :4skrika
Så tar jag mappen och springer över gräsmattan... helt plötsligt fastnar jag med ena foten i det andra byxbenet, lyckas få in foten innanför byxbenet på något mysko sätt och faller handlöst i den blöta gräsmattan...... hade lera från topp till tå sen.. bara att in och ducha igen.... :3freak

Eftersom jag nu inte har så mycket bättre för mig så har jag uppmärksammat att när du postade detta inlägget 2004-11-28 så har du redan nämnt det en gång för ca 6 mån sen ;) :hihi.
 

Bus-Bo

Gudomlig sporthojare
Gick med
2 Sep 2006
Ort
Ser Kaknästornet från köket
Hoj
RSV1000R
Sjukt kul tråd detta här, har haft bitvis tårar, bitvis andnöd och en hel del magmuskelbyggande fniss. Uppenbarligen så finns det en del som har tabbat sig :hihi
Nu känns det dock som att det är min tur att göra ett bidrag i samlingen, ge tillbaka lite till massorna. Detta är om möjligt det mest pinsamma jag har gjort:

Det hela utspelade sig i februari i år, då jag var hemma på min första ledighet från min världsfredsframtvingande utlandstjänst och var väldigt mån om att träffa folk som jag hade saknat under mina dryga två månader på balkans slätter. Efter ett par dagar hemma i gamla svedala så blev jag hembjuden till en tjej som jag känner på en ''trevlig hemmakväll med ett par vänner''. Jag blir givetvis glad för de är roliga folk som ska komma och det ska serveras alkoholhaltiga dryckesalternativ ;)

Lagom dressad för kvällen så anländer jag och min liter finsprit för att socialisera med de bekanta och vi har mycket trevligt. Damen som vi var hemma hos hade blandat ihopa en stadig laddning sangria, och hade massa slödrick att spä övrigt med. Då hon satt närmast bordet med flarror så fick hon blanda mina groggar (inte bra :(). Efter ett par timmar trevligt så var sangrian slut och den måttligt berusade Bo ville äta frukterna varpå en sked frambringades till ändamålet. De var väldigt goda och fyllde förmodligen sin funktion bra. Mer grogg. Jäss! Sen när natten var ett faktum och folk ville gå hem så sade jag att en taxi kunde vara önskvärt att frambringa för färden då jag inte ville gå, men nej se icke jag kunde sova där sades det. Sagt och gjort en säng jag fick i ett rum i ett hörn och där jag trivdes en stund. Nu började hela världen snurra och taket som jag beskådade, dansade någon form av tango eller dylikt. Då kommer flickan in och ska natta mig, och när jag får en kram så känner jag doften av hennes underbara parfym. Det började vända sig i min lilla mage då den söta doften strömmade in i min näsa, och jag klargjorde bestämt att det var dags för en retursändning av det större slaget. Ut ur rummet for jag med en väldans fart, endast iförd mina fillsingar. Jag lyckas halvt om halvt trampa på hennes mamma som ligger och sover i en soffa där och skyndar mig för allt vad tygen håller till det enda dasset. Underbara känslor strömmar genom min kropp när jag skymtar dörren och jag greppar handtaget, LÅST?! Tro på fan att fadern i huset sitter och björnar som bäst där inne, vad nu oddsen för att det ska hända tre på natten är... Foffitottotta, vad ska man göra nu då? Får syn på ett handfat i rummet bredvid som jag siktar på, men nu är det försent! Får precis upp handen för att försöka stoppa vomeringen som är på väg, men hinner inte riktigt och i stället för att hålla den inne så skjuts den åt sidorna istället. Snabba steg nu, mot handfatet. Missar helt att det står en ny spis på golvet med embaleringen kvar runt som jag sparkar i och vips så fick den en lagom dos äckel på sig. Å hua så pinsamt tänker jag och fortsättter mot handfatet. Väl framme så gör jag det jag ska, och hör små tassande steg som närmar sig. Det är hon med parfymen. Hon ser spåret på golvet som jag har lämnat efter mig, tittar på spisen och sedan på mig. När hon ser mig och vad jag gör så blir hennes ögon väldigt stora och hon utbrister: "Men Christoffer, vad gör DU? Det handfatet är ju inte inkopplat!!". Då var det redan halvfullt :(. I min desperation så börjar jag försöka städa efter mig men blir avbruten av en faster som var på besök, som leder mig till sängen och bäddar ner mig istället.

Att de sedan försökte bjuda mig på frukost nör jag skulle smyga därifrån med svansen mellan benen på morgonen gjorde inte det hela mindre pinsamt, eller att de känner mina föräldrar. Jag har aldrig skämts så illa i hela mitt liv och jag gör det fortfarande.

Nu har jag nog gjort mitt i den här tråden tror jag ;)
 

A_o_D

dead girls never say no
Gick med
15 Jul 2005
Ort
Skövde
Hoj
zx10r -08
sjukt kul tråd måste man ju säga å ja måste ju bjuda på något... problemet e att jag har lite kass minne så jag glömmer lätt de gångerna man gjort bort sig rejält....

hade haft en ganska blöt kväll ute med dåvarande flickvännen (hade väl vart ihop nån månad), kom hem som vanligt å slukade massa vatten å gick till sängs......

vaknade efter ett tag av att jag va pissnödig men jag va ju så trött så jag orkade inte gå till toan (som ligger typ 3 steg bort), så jag bestämde mig att pinka vid datorn eftersom jag inte va speciellt pinkelinkenödig.....

så jag började urinera på tangentbordet å efter en stund började jag känna hur det började skvätta på smalbenen... -"oj! ja va visst ganska pissnödig, som man brukar vara när man vaknar av de"...

vaknar upp dagen efter med henne brevid å har nått vagt minne av att jag gjort just detta men de kan ju inte vara så..... men jag måste ju kolla å hon ligger i vägen... har hon märkt nått? så jag kramar om henne å kollar, jupp där står databordet indränkt :huvet

hon hoppar in i duschen å jag torkar men vet ej än idag om hon märkte nått... inget man frågar om direkt.. kan ju faktiskt vara så att hon varken märkt eller sett något för det va ju typ 99% vatten det som kom ut :D

pinsamt a det iaf..
 

Sporthojarn

Oasexuell
Gick med
8 Dec 2006
Ort
Skåne
Hoj
600 Diversion -96 (jeTTetriMad)
A_o_D skrev:
2658933 sjukt kul tråd måste man ju säga å ja måste ju bjuda på något... problemet e att jag har lite kass minne så jag glömmer lätt de gångerna man gjort bort sig rejält....

hade haft en ganska blöt kväll ute med dåvarande flickvännen (hade väl vart ihop nån månad), kom hem som vanligt å slukade massa vatten å gick till sängs......

vaknade efter ett tag av att jag va pissnödig men jag va ju så trött så jag orkade inte gå till toan (som ligger typ 3 steg bort), så jag bestämde mig att pinka vid datorn eftersom jag inte va speciellt pinkelinkenödig.....

så jag började urinera på tangentbordet å efter en stund började jag känna hur det började skvätta på smalbenen... -"oj! ja va visst ganska pissnödig, som man brukar vara när man vaknar av de"...

vaknar upp dagen efter med henne brevid å har nått vagt minne av att jag gjort just detta men de kan ju inte vara så..... men jag måste ju kolla å hon ligger i vägen... har hon märkt nått? så jag kramar om henne å kollar, jupp där står databordet indränkt :huvet

hon hoppar in i duschen å jag torkar men vet ej än idag om hon märkte nått... inget man frågar om direkt.. kan ju faktiskt vara så att hon varken märkt eller sett något för det va ju typ 99% vatten det som kom ut :D

pinsamt a det iaf..

Orkade du inte gå till toaletten så du pissade på ett tangentbord istället? Det var nog i särklass en av dom... konstigaste saker jag har läst på SH isåfall. :dummer
 

A_o_D

dead girls never say no
Gick med
15 Jul 2005
Ort
Skövde
Hoj
zx10r -08
:D
Sporthojarn skrev:
2659148 Orkade du inte gå till toaletten så du pissade på ett tangentbord istället? Det var nog i särklass en av dom... konstigaste saker jag har läst på SH isåfall. :dummer

du kanske missade att jag va full som ett ägg.... då kan man tänka lite konstigt ibland... polaren gjorde en liknande sak men han pissade hälften bakom sin stereo, nöp av å pissade resten på hans flickväns busstidtabell.. :D
 

Pinky

Blommor & Bin
Gick med
10 May 2004
Ort
Gbg
Hoj
Numera endast ett minne
Jag försöker komma på mer pinsamheter men lyckas inte så bra så det blir ett litet trådlyft bara.

Snälla ni fulla odrägliga personer som gör bort er hela tiden, fortsätt skriva :).
 

A_o_D

dead girls never say no
Gick med
15 Jul 2005
Ort
Skövde
Hoj
zx10r -08
Pinky skrev:
2660358 Jag försöker komma på mer pinsamheter men lyckas inte så bra så det blir ett litet trådlyft bara.

Snälla ni fulla odrägliga personer som gör bort er hela tiden, fortsätt skriva :).

jag gör kanske bort mig hela tiden men jag tycker inte det..... hade på mig min fina "stop midget on midget crime" tröja på krogen en gång å stötte självklart på en dvärg men det tyckte jag bara va roligt :D
 

Sporthojarn

Oasexuell
Gick med
8 Dec 2006
Ort
Skåne
Hoj
600 Diversion -96 (jeTTetriMad)
A_o_D skrev:
2659482 :D

du kanske missade att jag va full som ett ägg.... då kan man tänka lite konstigt ibland... polaren gjorde en liknande sak men han pissade hälften bakom sin stereo, nöp av å pissade resten på hans flickväns busstidtabell.. :D

Aha. Förstod aldrig att du var full. Fortfarande otroligt. :D
 

A_o_D

dead girls never say no
Gick med
15 Jul 2005
Ort
Skövde
Hoj
zx10r -08
Sporthojarn skrev:
2660675 Aha. Förstod aldrig att du var full. Fortfarande otroligt. :D

va tror du jag trodde på morgonen då?? blev riktigt rädd för mig själv å rörde inte spriten på några veckor..... men är man riktigt full och trött samtidigt så kan sånt hända.. tydligen... :)
 

stoffer

Norrland
Gick med
22 May 2004
Ort
Malmö
Hoj
För farligt..
A_o_D skrev:
2658933 sjukt kul tråd måste man ju säga å ja måste ju bjuda på något... problemet e att jag har lite kass minne så jag glömmer lätt de gångerna man gjort bort sig rejält....

Det är inget kasst minne, det är ett mycket bra minne. :mattias

Var mycket nöjd! :tummenupp
 
Nyheter
Bike kör Stark Varg på GGN 2.0!

I veckan blev det klart att...

Transportstyrelsen siktar på höjda avgifter

Transportstyrelsen har medd...

Insektsfaunan hårt drabbad efter nedläggningen av Järva MK:s motorbana

Efter nedläggningen av Järv...

Ny R1 Race och R1 GYTR

Pressrelease från Yamaha ...

Paul Edmondson ny chef för Triumph Racing Enduro Team

Motorsportlegenden och fler...

Miguel Oliveira klar för Yamaha

Miguel Oliveira och Lin Jar...

Suzuki utvecklar döda-vinkeln-kamerasystem

En ny patentansökan har avs...

BMW köper Suzuki-data – nästa steg MotoGP?

Sedan en tid har olika rykt...

HRC och Repsol avslutar samarbete

Efter 30 års samarbete på d...

MV Agusta utvecklar ny trecylindrig motor

MV Agusta har officiellt be...

Top