Jo, jag har också hört det, det är lite det som gör det så pärskans svårt att äta rätt!
Vem äter rätt egentligen? Vad som är rätt ändras ju i löpsedlarna varje timme
det förra rätt får man cancer av, morgondagens rätt band visst fettet, framtidens rätt ger dig leversvikt, och varannan rukolla-sallad (stavas?) ger dig sarmonella. Plus allt från i går gjorde dig visst fet och inte smal, för man skulle ju äta salladen med den fetaste dressingen man kunde hitta
Ät fiberikt - ät inte fiberikt - ät bröd - ät absolut inte bröd! man blir ju helt förvirrad
Fan, det gamla hederliga tror jag på - god husmanskost som är varierad och bra och följer en gammal trogen tallriskmodell
.
Kött, sallad och potatis enm dagen. Pasta, grönsaker och skinksås nästa. Thaimat på onsdagen. Vegetarsikt på torsdagen. Fredag lite kycklingwok med nudlar med härlig buljong och matgrädde. Töm kylen i en härlig gryta på Lördag - söndagen, bara som några förslag. *rycka på axlarna* ät tills man nästan blir mätt, plus lite träning, och en cocosboll när du kollar på film - så voila- hälsa, snygg och gött!