Flamma77
Hojlös halvabstinent helveterinär.
När jag jobbar i charken är det lugna gatan. Typ 11p livsmedelshygien och mikrobiologi på universitet. Weeeehooo!
I min familjs ICA gick kött som närmat sig utgångsdatum ned till halva priset, tydligt märkt eller hem till vår frys... Min styvfar var grymnoga med kvalitet och hantering. (liten butik på mindre ort)
Där jag jobbar extra nu prissänks det några dagar innan "bäst före". Gamla varor rensas ut och slängs. Inget snuskande och fuskande där inte. (liten butik på mindre ort)
I min familjs ICA gick kött som närmat sig utgångsdatum ned till halva priset, tydligt märkt eller hem till vår frys... Min styvfar var grymnoga med kvalitet och hantering. (liten butik på mindre ort)
Där jag jobbar extra nu prissänks det några dagar innan "bäst före". Gamla varor rensas ut och slängs. Inget snuskande och fuskande där inte. (liten butik på mindre ort)
Last edited: