Varför röstar folk på Sverigedemokraterna?

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Jag kan ju självklart ha fel, men tror ändå att det här skulle kunna ha lite med varför folk röstar på SD...
Gärningsmännen som deltog i gruppvåldtäkten på färjan M/S Galaxy nyligen.
De enda svenska namnen här är offret och advokaterna....

Våldtäkt är uppenbarligen socialt accepterat i deras kulturer. En svensk som vill våldta kommer att få stora problem att få med sig fler som vill delta. Den som försöker sig på nåt sånt framför andra skulle antagligen åka på rejält med stryk och sen överlämnas till polisen. Bland vissa grupper av invandrare verkar det inte vara nåt problem att få med sig 7-8 st utan att ens leta utanför bekantskapskretsen.

Det var ju inte så länge sen som 30 st män på ett flyktingboende skulle våldta en kvinna och döda hennes son för att hon hade rest till Sverige utan man. (http://www.allehanda.se/angermanlan...a-kvinna-och-doda-sonen-anmalda-for-olaga-hot)

Risken att en grupp svenskar skulle göra så är i princip helt obefintlig om man inte handplockar 30 st väl utvalda individer och placerar dom på samma ställe. Sen har vi ju händelserna i Köln där över 1000 st MENA-män i samförstånd attackerade och våldtog kvinnor. Var det 1000 st ensamma galningar som bara råkade befinna sig på samma plats eller är det helt enkelt ett uttryck för deras kultur? Har man någon som helst känsla för sannolikhetslära och förmåga att se mönster så borde inte den frågan vara så svår att svara på.

Sen försöker vänstern kontra med att t ex Hagamannen är svensk. Det stämmer. Han agerade dock ensam i hemlighet och nu är han en av Sveriges mest hatade personer. Rent allmänt så är våldtäktsmän och pedofiler dom mest hatade brottslingar i det svenska samhället. Det säger en hel del om hur stor skillnad det är på värderingar i vår kultur jämfört med deras.
 
Last edited:

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Trycket ökar på regeringen att betala notan för flyktingmottagandet. Redan i år behövs mer pengar men de största kostnaderna kommer åren därefter. Migrationsverket och Arbetsförmedlingen kräver tillsammans närmare 160 miljarder kronor extra till och med 2019.

...

Till saken hör att myndigheterna baserar sina beräkningar på Migrationsverkets prognoser, som har visat sig vara mycket osäkra. Skulle flyktingströmmen till Sverige öka igen uppstår nya kostnader.

http://www.dn.se/ekonomi/regeringen-pressas-av-miljardnota-for-flyktingar/
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Trycket ökar på regeringen, då kan facket betala tycker jag, samma gäng

Skickat från min Nexus 4 via Tapatalk
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Socialsekreterare berättar: Vi särbehandlar svenskar negativt

Avpixlat har träffat Helena som arbetar som socialsekreterare i södra Sverige. Hon vittnar om ett förljuget socialt skyddsnät som särbehandlar svenskar. “Vi ger vissa grupper nästan allt utan att utreda, det är lugnast så”

– Det går inte en dag utan att man får ett hot över telefonen eller via e-post. Cheferna vågar och vill inte ta tag i situationen. De menar att vi får tåla att invandrare är aggressiva eftersom de är i en utsatt situation.

– Vissa grupper sticker ut mer när det gäller krav och hot. Det är somalier, irakier först och främst hos oss. Vi har även så kallade gatubarn från Norra Afrika.

– Vi ställer helt andra krav på svenskar. Vi kan t.ex. hänvisa dem till att fråga sina föräldrar eller släktingar om pengar. Vi kräver att de säljer av bilar och andra saker vi tolkar som lyxartiklar. Vilket vi aldrig skulle göra med vissa invandrare. Vi kollar med på hyreskostnaden. Är den för hög, har vi rätt att neka, Vilket vi ofta gör, berättar hon.

Helena tror att hon gjort många individer och familjer hemlösa via sitt arbete.

Helena berättar för Avpixlat att det numera sticker i ögonen när hon ser en del invandrare köra till socialen i dyra bilar när hon samma dag kan ha nekat en svensk ekonomiskt bistånd då denne har en 20 år gammal bil.

Hon berättar att det är klart och tydligt att man gör skillnad på olika grupper inom socialtjänsten. Värst tycker Helena att det är hur socialtjänsten ser mellan fingrarna på barnmisshandel. Hon berättar om flera fall med hedersrelaterade fall där socialtjänsten låtit barn få leva kvar hos sina familjer, trots att det finns bevis på misshandel och värre saker.

– Vi ska visa kulturell hänsyn har våra chefer och ansvariga sagt, berättar hon.

Sjukt att välfärden som vi svenskar betalar världens högsta skatt för ska kastas bort på otacksamma kravmaskiner medan vi själva får vara utan. Samtidigt kan man ju förstå varför socialsekreterarna inte vågar neka när man har sett vad som händer när dom stänger skattkistan (http://www.dn.se/sthlm/socialarbetaren-hotades-nu-lever-hon-med-skyddad-identitet/).

http://avpixlat.info/2016/02/26/socialsekreterare-berattar-vi-sarbehandlar-svenskar-negativt/
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Dagens samhälle är faktiskt en hyfsat intressant tidning

Skickat från min Nexus 4 via Tapatalk
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
BAM!

Sent igår kväll kom nyheten om Köln på Aftonbladet, tog bara sju dygn...
Häftigt hur snabbt information förmedlas nu för tiden med Internet och allt!.... (ironi)
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Erik Hörstadius: "Jag erkänner: Ibland läser jag också Avpixlat"

Ur gårdagens Affärsvärlden

Av: Erik Hörstadius
Publicerad 12 april 2016 22:00

Vad svensk mainstreammedia ständigt glömmer, är att yttrandefriheten framför allt ska skydda obekväma minoritetsståndpunkter, inte majoritetens försanthållanden.
I spåren av Avpixlatgate – alltså Dagens Nyheters ”scoop” att högerpopulistisk alternativmedia läses av före detta ministrar och parti*ledare – hamnade en gammal fråga på tapeten: Mörklägger media invandringens avigsidor?

Naturligtvis inte, säger mainstremmedia. ”Någon förtigandekonspiration existerar inte inom medierna. (...) Medieforskningen har inte heller kunnat finna minsta belägg”, skriver till exempel Jan Guillou i Aftonbladet.

Saken därmed klar? I så fall får vi sätta foliehatt på Miljöpartiets Birger Schlaug, som i sin självbiografi påtalade ”en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället. Vi – jodå, jag tillhörde lögnarna – förnekade problemen, fast vi alla såg dem.”

Nyckelordet här är konspiration: ”hemligt samarbete i illasinnat syfte”, enligt ordboken. Någon sådan lär ingen kunna belägga. Men det viktiga är väl ändå eventuell förekomst av mörkläggning och förtigande? Inte anledningen till att det i så fall sker? Den som på allvar vill lägga pusslet om invandringen kommer att leta efter saknade pusselbitar oavsett varför de har försvunnit.

Själv läser jag också Avpixlat emellanåt och kan peka på en hel del intressant som jag uppmärksammats på just där. Den slappa hanteringen av försvunna pass, det demografiska invandringsargumentets logiska brister samt länkar till vederhäftig kritik från vederhäftiga ekonomer som Magnus Henreksson och Tino Sanandaji av de ibland uppenbart bristfälliga eller felaktigt tolkade studier av invandringens ekonomi som mainstreammedia gärna blåser upp (Sandviken, OECD, Arena Idé).

Men intressantare än vem som läser Avpixlat, eller inte, tycker jag är det här: Varför erbjöds alternativmedia denna marknadsnisch av main*streammedia? Mot bakgrund av att en majoritet svenskar tror att mainstreammedia mörkar invandringsproblemen (SOM-institutet), var det ingen liten gåva! Och ingen som ens hade behövt skänkas bort.

Här vill jag citera framlidne författaren Knut *Carl**qvist: ”Svenska medier har aldrig insett, att deras uppgift är att hålla ett öga på staten och makten. De tror att deras uppgift är att uppfostra folket.”

Denna statstjänarideologi leder till ideliga stämplingar mot yttrandefriheten av den grupp som borde vara dess främsta försvarare, alltså journalisterna. Som när DN:s Peter Wolodarski och pressombudsmannen Ola Sigvardsson vill göra det lättare att lagföra folk i den redan gummiartade brottskategorin hets mot folkgrupp, där det ju räcker med att visa ”missaktning” mot en grupp för att riskera straff. (Man behöver alltså inte hetsa eller beljuga.)

Oroande är även att den pågående medie*utredningen överväger politisk styrning av presstödet utifrån ”demokratikrav”. Vad innebär detta i ett land där statsministern har definierat ett riksdagsparti som fascistiskt och icke-demokratiskt?

Annars är parad*grenarna hat, hån och misstänklig*görande. Adelsohn/Liljeroth avfärdas som ”troll” av Upsala Nya Tidnings kulturredaktör, och i Aftonbladet skriver en politisk kommissarie att ”de börjar tappa greppet om verkligheten där i Östermalms*våningen, så kan det gå när man åldras”. Sjukdomsförklaringar och affekt*beskrivningar är precis som i gamla Sovjet*unionen legio, därav ord som "islamofobi” och ”hatsajter”.

I arsenalen ingår också offentliga uthängningar, trots att anonymiteten är en viktig pelare i yttrande*friheten. Människor förlorar jobb och vänner, andra skräms till tystnad. Att folkbibliotek och fastighetsvärdar portar invandringskritiska röster från att hålla möten anses vara helt i sin ordning. Och när yttrandefriheten beskärs på grund av våld eller hot om våld, är journalisterna märkligt tysta – om våldet drabbar invandrings*kritiker, vill säga.

Vad svensk mainstreammedia ständigt glömmer, är att yttrandefriheten framför allt ska skydda obekväma minoritetsståndpunkter, inte majoritetens försanthållanden. Men i rådande medieklimat blir det viktiga vem som säger något. Inte vad, hur och varför. Budskapet skjuts i bakgrunden. Vi får metadebatter i stället för sakdebatter.

Allt medan Avpixlat tackar för bjudningen och tar emot.

PS.
Det var då det, Jan Guillou
Sista ordet går till redan citerade Jan Guillou, som för tjugo år sedan gjorde en helt annan analys än i dag:

”Moralens väktare i Sverige, om vi därmed menar opinionsledande politiker och grindvakterna på våra mest inflytelserika massmedier, hade en föreställning om att man kunde framkalla utlänningsfientlighet bland de dumma massorna om man alltför konkret redogjorde för invandrarnas brottslighet. /.../ Denna gällande politiska moral, att förtiga olämpliga fakta, hindrade alltså länge all vettig journalistik i ämnet invandrare och brott.” (Aftonbladet januari 1996.)

Av: Erik Hörstadius
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Tänk vad långt skalan flyttats. Avpixlat försvaras utan ursäkter på bästa ledarplats i välrenommerad press. Vem hade trott det för fem år sedan? Eller fem månader sedan?

Skickat från min Nexus 4 via Tapatalk
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Våldet är utbrett på skolorna

Vid minst 185 tillfällen i fjol polisanmäldes våld, hot och trakasserier på skolor i Göteborg. Barn vittnar om stryp*försök, oralsex under tvång och sparkar. Föräldrarna å sin sida, berättar hur de larmat skolan utan resultat.

Klasskompisar som tafsar på brösten. Äldre elever som hotar, sparkar och filmar misshandeln. De fortsätter att måtta sparkar när du ligger ner. Flickor blir intvingade på toaletter. Ovänner häller rengöringsmedel på dig. Killarna knäar dig i skrevet. Påtvingat oralsex. Högen av anmälningar från förra året handlar om elever som upplever en tuff vardag. De föräldrar som anmäler, berättar ofta att våldet och hoten pågått en längre tid, men att kontakt med skolan inte har gett något resultat.

Utvidgningen av Sveriges analöppning med sitt epicentrum i Malmö är nu så omfattande att den sträcker sig ända till Göteborg.

http://www.gp.se/nyheter/göteborg/våldet-är-utbrett-på-skolorna-1.185387
 
Nyheter
Energica i konkurs och upplöst

Energica är i konkurs och b...

Kawasaki Ninja 1100SX uppdateras

Kawasaki har uppdaterat sin...

2025 års Honda CB1000 Hornet

2025 års Honda CB1000 Horne...

GGN-träning med Stark Varg!

Nu gäller den sista finslip...

Brembo köper Öhlins – Vad händer med ISR?

Efter en längre tids förhan...

Honda NT1100 får semi-aktiv fjädring

Honda har uppdaterat NT1100...

Aki Ajo ny chef för Red Bull KTM Factory Racing MotoGP team

Screenshot KTM förstärke...

Helt ny Yamaha R3

Inför kommande år lanserar ...

KTM kommer med automatlåda

KTM lanserar sin nya halvau...

EIB-lån finansierar eldrivna motorcyklar från Stark Future

Screenshot Europeiska in...

Top