Ditt pinsammaste mc-minne!

wdac

Ny medlem
Gick med
24 May 2004
Ort
Norrtälje
Hoj
Äger ingen hoj, söker efter en Honda FMX 650.
Mitt på natten, ingen trafik alls förutom jag och en superstor lastbil. Full koll åt alla håll, dödslungt. Ligger bakom lastbilen fram till en rondell, där jag bestämmer mig för att göra en liten ghostrider och köra om lastbilen genom att åka vänster i rondellen och köra den medsols medans lastbilen kör rakt i rondellen.

Jag kan den här vägen bra och vet att 99% av lastbilarna från en närliggande station åker rakt fram i rondellen för att ta sig ut på E4. Den här lastbilen gjorde inte det, utan svänger vänster. Tvärnit, svänger in mot rondellens refug. Lastbilen har nu gått från att vara superstor till att vara ett superstort monster. Kände mig ganska liten då, och vägvalet i efterhand är väl ganska pinsamt :död

333lshh.jpg
den var ju lite tung
 

Ponrus_J

Din räddare i nöden
Gick med
12 May 2006
Ort
I de inhemska skogarna
Hoj
Honda
Körde cross i en grusgrop när jag var ung.
Dagen innan hade jag varit där men cykeln och tittat när de stora grabbarna hoppade och lade så klart märke till vilken växel de körde på.
Nå väl, dagen efter stack jag till grusgropen och skulle hoppa.
Började i ettans växel och arbetade mig uppåt till trean.
Nu kom ju så klart 2 tjejer som var Snygga och stajla skulle man ju.
I med fyrans växel, nu jävlar ska jag hoppa.
Känns riktigt bra hela vägen tills att jag är i luften och jag inser att jag gasade extra mycket i kicken.
Satan! Crossen står rakt upp i luften och jag ligger.
Kastar i väg crossen och landar med ett duns på sjärten :död
Illröd i ansiktet (hade hjälm som tur var) sprang jag till crållen och stänger av den och inspekterar skadorna.
Sne framgaffel och den nya ljuddämparen var krasch.
Den startade iallafall och jag tog mig hem, snackade inte nå mer med dom brudarna :näsblod
 
Last edited:

Gibb

Ålänning
Gick med
26 Apr 2009
Ort
Åland
Hoj
Aprilia Rs 125 -03
Ett par veckor senare skulle jag parkera min moped under ett litet trä tak som fanns utanför skolan jag gick till. Jag bromsar lite sent, och torpederar tvärbalkarna som håller upp taket. Självklart står några klasskompisar och garvar...

Hahahaha :lol På vilken skola då? För jag har en kompis som gjort samma sak på ÖHS, så det är kanske vanligt :hihi
 

korta_rakan

RR-newbie
Gick med
9 Mar 2009
Ort
Just nu Kalmar
Hoj
CBR600 oldie
Våren 2000, onsdagkväll ca 18:00 i slutet av maj, rullar Sveavägen norrut. Skönt väder, avslappnad.
Rullar förbi Budo Nord i pass 65 km/h med vänster hand på knät. Kollar hojarna på Donken och känner mig glad inför lite mysig hojkörning utåt Vaxholm.

Ingen jättecrowd som suger cola ännu men en del bågar iaf. Kolla vilken fet Mille!

Vänder på huvudet och ser att det slår om till gult vid Odengatan. Av någon anledning fryser skallen (kanske var det Millen med full Öhlinsdress?). Jag rullar 20 meter till och har inte mycket kvar till övergångsstället när hjärnan vaknar och bestämmer sig för att bromsa (det är folk på väg över för hilvete!).

Slänger upp vänsternäven på styret och hänger mig på handtaget. Tiiiiiiight!!!
Hojen ålar och kasar på framdäcket, pungen runt tanken, AJ!
En tjej runt 30 står mitt i siktet. Shiiiit!

En dryg meter in på linjerna stannar äntligen åbäket med en suck. Inte en tanke på att koppla ur i det läget. Hänger över kåpan och kan knappt balanser hojen. Tittar upp och möter tjejens blick som vid det här laget var mitt emellan tacksam och så-in-i-helvete förbannad.

Sjunker ner i sadeln. Kopplar ur och trampar ur tre växlar så osynligt som möjligt. Samtidigt rullar ett gäng glada laxar ut från Donken och gör mig sällskap vid rödljuset. Hej hej!

Väntade tills de rullat iväg och tog Odengatan österut istället.
Åkte hem och skämdes. Rörde inte hojen på 2 veckor.
 

DarkSun

raj raj
Gick med
21 Mar 2009
Ort
Göteborg
Hoj
not
jag var kanske 18 bast, jag skulle få provköra kompisens cagiva mito då jag var inne på att köpa en nsr (vilket jag gjorde efteråt), så på väg till stranden fick han köra min bil och jag fick prova hans "sporthoj", jag fick hans moppe-jethjälm, och körde iväg ganska nervöst (hade bara en 50cc då).. vägen till stranden var kanske 10 km, genom en by där jag känner rätt så mycket folk som jag vinkade glatt till... väl framme ser jag kompisen komma ut från min bil och skratta, han kommer fram till mig och säger "du vet väl att hjälmen är bakofram?".. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh! hur fan lyckas man.. jaja, det bjuder jag på!
 

zike

REAL MEN WEAR PINK
Gick med
16 Apr 2003
Ort
Stock holm
Hoj
Rätta
Det här hände för en kompis till mig såklart. Vädret var strålande och min kompis skulle ner på gymmet och kötta vikter. Åker iväg med bågen i endast linne och gymbyxor och posar genom stan. So far, so good. Köttar på rätt bra på gymmet och reppar lite marklyft på 200 kg. Passet går kanon, och han känner sig lite illamående sådär som man brukar efter att ha kört på. Dock känner han sig lite mer illamående än vanligt... Dricker vatten och vilar upp sig ett tag i omklädningsrummet, sen så går han ut till parkeringen för att köra hem. På med hjälm och handskar, sen bär det av. Han känner sig fortfarande rätt illamående, men ändå rätt så lugnt.. Åker på en 50-väg då det börjar hända grejor. Helt plötsligt mår han akut jävla jättedåligt och känner "Dra mig baklänges Kerstin, nu spyr jag". Försöker skynda sig bromsa in, öppna visiret osv. Men hinner ej. Den extremt maffiga blaffan kommer rakt i hjälmen med helt stängt visir. Fy faaan... kan man minst sagt säga. Blaffan har dessutom spridit sig nu och kommit på stora delar av hojen. Iaf så har hunnit stanna hojen. Han försöker torka ur hjälmen samt torka av tanken med handskarna, samtidigt som han upptäcker att han stannat på en gymnasieskolas parkering. Jackpot! Han skyndar sig på med hjälmen och drar därifrån.

Förlåt att jag delade med detta. Men det är faktiskt det pinsammaste mest förnedrande mc-minnet, för min kompis alltså.
 

Mr Moody

Rockar vidare mot högre höjder...
Gick med
14 Jul 2006
Ort
Uppsala
Hoj
Kawazaki GPX750R 1988- Kawazaki ZX9-R 1998- Yamaha R1 2001- Suzuki GSXR1000 2005
Vilken rolig tråd :tummenupp
Nu till min pinsamhet...
Var på Rörken för några år sedan. Hade precis presterat mitt första knäskrap o var full av adrenalin o stolthet. Passet slutar o jag rullar glad i hågen in i depån. Stannar o slår av tändningen o ska precis fälla ner stödet o kliva av då det kommer en instruktör fram till mig. Sitter kvar på hojen o snackar med honom ett tag, han hade legat bakom o sa att allt såg bra ut.
Jag e KUNG tänkte jag för mig själv o börjat luta ner hojen för att ställa den på stödet. Fasligt vad långt ner det e innan stödet tar i backen hann jag tänka innan jag o hoj o slow motion ramlade för att syna asfalten lite närmare. I all min uppspeldhet hade jag glömt att fälla ner stödet, hehe o detta hände mitt framför ca 60 andra hojåkare samt en drös instruktörer...det gäller att välja sina lägen :D
 

gramseboy

med många meriter...
Gick med
11 Jun 2006
Ort
Upplands Väsby
Hoj
Yamaha R1-00 MC Xpress Turbo:-)Kawazaki zx12r -00 , Honda CBR 900 rr fireblade -96 & GSXR 1100r -92(GRÅblå) aktiva. Haft :Suzuki RG 125 -93(NY),CB 750f -82, VFR 750 -89, GSXR -92( rödsvart), TL 1000s -97 (NY), GSXR 1100 -93
Rolig tråd det här...

Har några pinsamma minnen själv men jag väljer att berätta om andras misstag som jag varit med om och sett live:tungan

Det första och roligaste handlar faktiskt om en moped och utspelade sig för 20 år sedan... Min två år äldre kompis(då 13 år, jag 11år) hade vråltrimmad moppe med 70 cylinder, gasare och filad efter alla hemmapulares regler.
Han hade strikta förhållningsregler om vart han fick köra= på en åker bakom huset när hans föräldrar var hemma...
Självklart skulle ju dock toppfarten testat efter att vi skruvat dit ytterligare ett trim. Hans morsa var på jobbet och brukade inte komma hem förrän vid 5 och kl var runt 4 så polaren drar iväg utan hjälm uppåt byn(De hade en lååång raksträcka framför huset på deras kvarter. Samtidigt som jag hör att han börjar axxa för fullt från byhållet så slår jag en blick neråt gatan och ser hans morsas golf komma från andra hållet!!!.. Satan tänker jag ... hon hinner precis köra fram till huset när polaren kommer med tankpress och kollar självklart inte på annat än mätare. När det är kanske 40 meter kvar( i ca 90 km/h) så får han syn på morsan. Sätter sig chockat rakt upp och vänder kanske 100 meter bort.
Jag står nu tyst bredvid morsan som redan gett mig besvikna blickar...

Polaren går till attack/försvar mot morsan redan innan hon öppnat käften.
- Jag skulle bara teeesta!!! skriker han.

Morsan: Skakar besviket på huvudet och säger bara hans namn med en extremt besviken ton och pekar på garaget(att nu är det dags att ställa in den där för lååång tid framöver)

Polaren tycker väl att det hela är pinsamt inför mig så han drar till med drastiska åtgärder... haha nu kommer det.

Han lägger i ettan ... sprutar grus hela vägen fram till garageöppningen... när han frikopplar så har gasen hängt sig!!!.. han tokvarvar i kanske 3 sek... sen släpper han kopplingen....

Han formligen flyger upp på bakhjulet och försvinner in i garaget. Efter ett riktigt "kastrul" brak filmstyle kommer han krypandes ut på alla fyra med svansen mellan benen...
Kommer ihåg hur jag slets mellan att tokgarva och samtidigt medhållande ska på huvudet med morsan.... haha. Tilläggas ska att de två närmsta grannarna stod och bevittnade händelsen...


Den andra pinsamma händelsen[/B] stod min Gympalärare för precis innan jag gick ur 9.an. Han var sjukt kaxig på ett roligt sätt. Jag hade 5a i gympa och vi hade alltid haft ett hårt skämtförhållande mellan varandra om vem utav oss som var bäst i olika idrotter. Nu till sak.

Jag hade precis tagit lätt kort och hade en sprillans RG 125-93 med yollymoto krök och inte en repa.Vaxade den varje dag och den gick verkligen bra för att vara en 125a.

Jag träffade "Bella" ( gympaläraren ) på golfbanan och han började direkt kaxigt racka ner på att jag köpt "moppe", han hade då minsann haft en gsxr 750 som han aldrig låg en pinne under 200 med.. bla bla.
Sa till han att han i allafall inte kör ifrån mig med hans sketna Golf GTI 0-100.
Han bara garvade... och självklart blev det en utmaning. För att göra en lång historia kort... han hade inte en chans.

Väl tillbaka på parkeringen på golfbanan så skull han ju självklart testa för han hade inte en aning om att det kunde vara sånt drag i en 125a.
Jag sa att ingen får låna den, för jag skulle bli så förbannad om det skull hända nåt( det var verkligen min ögonsten).
Han sa ... men vafan... jag har ju förihelvete haft en 750!!! Skärp dig nu..
Eftersom jag kände honom bra och visste att han hade bra koordination på alla sporter, tänkte jag .. vafan, gör väl ett undantag då...

Vet inte hur han lyckades ... men han glider iväg och ska vända på parkeringen. Sen är det precis som att han tar fel på koppling och frambroms. För han börjar pumpa med frambromsen utan att ens frikoppla!!! ... det gick väl kanske 15km/h ... skraaaaaaaap... lät det när den sakta gled och stannade efter att han bromsat omkull sig:huvet.
Parkeringen är 30m från 18 hålets green och några klubbrävar står på green och undrar vad som händer.Bella hoppar chockat 5 meter från hojjen och fnittrar nervöst. Han reser inte ens upp skiten... Haha snacka om hjärnsläpp.

Som tur var hade kåporna klarat sig men mitt dyra Yollymoto och styrkvikten var skrapad! Behöver kanske säga att den evigt kaxiga "Bella" inte längre är så kaxig i min närvaro. Nu är det 15 år sedan, men varje gång jag träffar honom så är han lika rädd att jag ska förnedra honom genom att ta upp händelsen... :D
 

Nicke Lindgren

Ny medlem
Gick med
30 Apr 2003
Ort
Umeå
Hoj
Hayabusa 2008.
Med min första hoj som var en R1100 hade jag lånat ett skinnställ som var både för stort och för litet, beroende på kroppsrörelsen.

På motorcykeln hade jag väskor bak och när jag efter en motortävling skulle
äntra hojen, gjorde jag något som jag nu tänker på inte borde ha gjorts.

Jag lyfte upp hojen från stödet och vek undan det före jag skulle svänga över det högra benet över hojen.

Jag tog mig halvvägs...

Skinnstället smet åt mina ben och benet fastnade ovanför den bakre vänstra
packväskan och där stog jag.

Då biltävlingen var slut gick det en hel del folk till parkeringen för att i lugn och ro tag sig hem i sina bilar. Men jag stog i en karatesparkställning med all vikt över det vänstra benet, snacka om att jag gjorde miner innanför hjälmen.

Jag tänkte att: Nu åker jag snart i backen och får hojen över mig!
Den vänstra ljumsken började undra vad jag höll på med.. Den sa att det gör ont nu.

Efter några tappra försök att på något övernaturligt sätt få upp benet mera för att kunna komma över och sätta mig få hojen kände jag att det högra benet faktiskt började röra sig mera åt rätt håll så att säga.

Kanske var det svetten som penetrerade stället och fungerade som glidmedel..

Så äntligen kom jag till rätta och kunde sätta mig, och jag satt bra många minuter före jag startade och kom iväg. Minns mest svetten som rann nerför
ögonen och känslan av att nu faller jag..

Puh.
 

rallypacker

Ny medlem
Gick med
25 Apr 2009
Ort
Där solen inte skiner
Hoj
Suzuki GSX400e
Har bara ett pinsamt moppe-minne.

14 år, skulle köpa en Puch Dakota av en kille som gick i klassen som min pappa var lärare för. Killen och hans pappa kör moppen på släp till oss, vi tar av den och pappa frågar om jag inte ska provköra den. Jovisst!

Kickar igång den och slänger i ettan, PANG! Kommer inte ens 2 meter utan kör rakt in i deras släp. Kliver av och säger lite halvkaxigt: "Jodå..den går ju rätt bra, tycker vi tar den va?"
 

speedfreak404

Touring Fantast
Gick med
20 May 2009
Ort
Mellansverige
Hoj
;)
Hmm minns inte så mycket från just de jag gjord med MC'n.. Dock kommer jag ihåg en rolig gång med Mopeden för några år sedan..

Jag var ute och körde med en kompis bakpå och fick plötsligt ett kryp flygandes i hjälmen jag trycker in vänster handen i hjälmen och börjar försöka hitta den, medan kör jag i totall riktning mot en lyktstolpe,

det kommer en cyklist längre fram och jag glömmer helt bort att jag är ute och kör i cirka 40kmh,

kompisen säger... Du !!! och jag säger... Vad ?.. sedan kollar jag på vägen igen och får tvärnita... jag flyger rakt in i lyktstolpen med Gileran, däcket studsar mopeden till vänster och undersidan splittras när den kolliderar med stolpen, jag och mopeden flyger till vänster om lyktstolpen och kompisen flyger rakt in i den.. Jag började gapskratta och kompisen får ont i foten, cyklisten åker förbi och ser helt frågställd ut..

Jag kan lugnt säga att det låg röda gilera runner bitar över hela vägen! dock klarade sig allt på insidan...

//

Och en sak till många år tidigare..

Jag var på legoland i Danmark någongång 98- 99- och skulle prova en knattecross... Han som har hand om dem gick fram till mig och sa... kan du köra sånna här.. och jag sa bara Ja... ja ja hela tiden... Fattade ju inte Danska just då..

så jag drog bara i full gas och åkte rakt in i ett skyddsnät och där satt jag fast med hojjen tills de lyckades dra ut mig... ganska roligt nu med eftertanke.
 
Last edited:

PomPom

Woop Woop!
Gick med
17 Apr 2009
Ort
Helsingborg
Hoj
Kawasaki ER-6N -09
Det här hände för en kompis till mig såklart. Vädret var strålande och min kompis skulle ner på gymmet och kötta vikter. Åker iväg med bågen i endast linne och gymbyxor och posar genom stan. So far, so good. Köttar på rätt bra på gymmet och reppar lite marklyft på 200 kg. Passet går kanon, och han känner sig lite illamående sådär som man brukar efter att ha kört på. Dock känner han sig lite mer illamående än vanligt... Dricker vatten och vilar upp sig ett tag i omklädningsrummet, sen så går han ut till parkeringen för att köra hem. På med hjälm och handskar, sen bär det av. Han känner sig fortfarande rätt illamående, men ändå rätt så lugnt.. Åker på en 50-väg då det börjar hända grejor. Helt plötsligt mår han akut jävla jättedåligt och känner "Dra mig baklänges Kerstin, nu spyr jag". Försöker skynda sig bromsa in, öppna visiret osv. Men hinner ej. Den extremt maffiga blaffan kommer rakt i hjälmen med helt stängt visir. Fy faaan... kan man minst sagt säga. Blaffan har dessutom spridit sig nu och kommit på stora delar av hojen. Iaf så har hunnit stanna hojen. Han försöker torka ur hjälmen samt torka av tanken med handskarna, samtidigt som han upptäcker att han stannat på en gymnasieskolas parkering. Jackpot! Han skyndar sig på med hjälmen och drar därifrån.

Förlåt att jag delade med detta. Men det är faktiskt det pinsammaste mest förnedrande mc-minnet, för min kompis alltså.

Hahah! Klart det var din polare detta hände! Så säger alla! :arsele

Ett pinsamt minne som jag skapade på Skarasommarland när jag var runt, 5-6 år.
Ska köra en mini cross för första gången i mitt liv och killen som hade hand om crossarna där frågade mig "har du kört innan?". Och vad svarar en cool 5 åring på en sådan fråga efter att man sett brorsan precis köra iväg?
Nåväl, han visar mig iaf vart gas och broms är, och när det väl är dags att köra så ja; full gas rakt fram, benen fladdrar och släpar i marken och jag kör rakt in i krashdäcken utan att ens försöka svänga eller bromsa :D
Trillar och får crossen över mig, jag börjar lipa och skrika om att det var crossens fel osv. Då kommer farsan fram och säger att jag inte behöver dra full gas direkt.. "Aahaaaaaa" :va
Upp igen och nya tag! Gick hur bra som helst efter detta och idag kör man en er-6n. :yoparty
 
Last edited:

Mitja

rookie
Gick med
25 May 2009
Ort
hemma
Hoj
svart 1000 kubikare
Jag körde fel 1 gång, hamnade på 2 filad enkelriktad, fast åt fel hål.. alla tutar, tittar surt på mig.. kom på lite efter:)
 

Exom

molekyler, igen..
Gick med
10 Mar 2009
Ort
Finland, Vasa
Hoj
1987 Yamaha FZR1000 Streetfighter
vi var ute och gled på stan jag och 2 andra polare då min hoj plötsligt börjar gå som ett as! orklös och lät som en v4! men tänkte att vi är snart framme vid buss station där det alltid är samlings plats för stadens ungdomar med sina bilar och hojar så där kan jag ju kolla den.

kommer in på gården med en hoj som låter som en tröska och jag måste varva hela tiden så den inte skulle stanna. stänger av och pillar lite här och där, startar och varvar men ingen skillnad. tänkte till sist att nu är det kört så bäst att åka hem. vi far alla på rad men i första trafikljuset 20m från station stannar det och jag slipper inte över korsningen, försöker starta åbäket men inte en gnista liv och till sist är batteriet slut! vid det här laget hade jag fått lite uppmärksamhet av alla och jag har förstås problem att vända hojen då det är uppförsbacke så mina vänner suckar och kommer och hjälper mig buffa igång mig.

den startar och jag tröskar mig genom stations parkeringen då alla ser på! hinner ca 100m och tvärstopp! efter en stund då polarna kommer efter mig igen tänds en lampa i skallen; tanken! det var soppa torsk! skämdes verkligen då jag satt på reserven och hojen spann igång ;)


ett annat minne för nåt år sedan var då min lillebror just hade fått en mini-cross 50cc som jag skulle köra skiten ur i fyllan på hemgården.. kör som ett as av och an och alla har roligt åt det, till sist tar jag sats mot terassen, kommer upp i ca 30-40 km/h och plötsligt var terassen 2 meter framför framhjulet! kramar om frambromsen så hårt att broms-vippan går av och ja kör rakt in i terassen, jag och crossen flygen en volt in i husets dörr och det var den crossen.. mest roligt men lite jobbigt för brorsan
 

Wesslan

Unusual Scrambler user
Gick med
18 Jan 2005
Ort
Lidingö
Hoj
2015, Ducati Scrambler FT
Mitt på natten, ingen trafik alls förutom jag och en superstor lastbil. Full koll åt alla håll, dödslungt. Ligger bakom lastbilen fram till en rondell, där jag bestämmer mig för att göra en liten ghostrider och köra om lastbilen genom att åka vänster i rondellen och köra den medsols medans lastbilen kör rakt i rondellen.

Jag kan den här vägen bra och vet att 99% av lastbilarna från en närliggande station åker rakt fram i rondellen för att ta sig ut på E4. Den här lastbilen gjorde inte det, utan svänger vänster. Tvärnit, svänger in mot rondellens refug. Lastbilen har nu gått från att vara superstor till att vara ett superstort monster. Kände mig ganska liten då, och vägvalet i efterhand är väl ganska pinsamt :död

333lshh.jpg

Hehe, pinigt. Men hur hann lastbilen före dig :confused:
 

Wesslan

Unusual Scrambler user
Gick med
18 Jan 2005
Ort
Lidingö
Hoj
2015, Ducati Scrambler FT
Mitt pinsammaste minne tar mig tillbaka till 125a åldern. Är ute och åker med riktigt vassa killar (smålis, ypvs med fler) som man inte vill skämma ut sig för som färsk 16 åring. Vi hade varit ute och kört ett bra tag när vi nästan var framme till bromma "flygfält" där vi ska leka av oss. Blir rött i sista korsningen och jag hade perfekt fart för en schysst stoppie med min Aprilia Pegaso 125a som jag förövrigt kunde göra fina stoppies med, men inte denna gången. Lägger på en riktigt lång och fin en men hojarna som hunnit stanna närmar sig ruskigt snabbt. Jag släpper bromsen för att få ner skiten från framhjulet med det är bara backning på det. Jag lyckas iaf få stopp utan att slå runt men nu står jag rakt på framhjulet i vilket som känns som en evighet, den slår varken över eller tillbaka. Tillslut lutar den åt sidan och jag välter in i killen till vänster. Ber om ursäkt och tar upp hojen.

Jag skyllde på att den inte slutade bromsa när jag släppte bromsen vilket mycket väl kan ha stämt då den hade stora problem med frambromsen. Några dagar innan hade den fått för sig att bromsa mitt i Söderledstunneln av sig själv. Den bromsade så mycket så den knappt orkade sig ut ur tunneln och när jag väl kom ut och kunde stanna hade massa plast smält av värmen.

Om det var p.g.a detta eller ren otur/klantighet vet jag inte men jag tyckte det var duktigt pinsamt.

/Micke
 

dsoders2

kronisk
Gick med
12 Apr 2005
Ort
GBG
Hoj
zx9r-01
satt två fina damer på trappan utanför gymmet... Stegade ut rak i ryggen som en fura, slängde på sig hjälmen lite flashigt... startade up med lite extra gas för att få lite uppmärksamhet. petar i 1an och gasar te ordentligt, släpper upp kopplingen för att 20cm senare få tvärstopp. JAG HADE GLÖMT LÅSET! håller på att välta men lyckas tillslut rädda hojen från repor men slår en skiva sned och förstör en plast kåpa.

gick bra tillslut men jävlar vad jag skämdes... har bytt gym nu :D
 

Calle.s

Ny medlem
Gick med
10 Nov 2008
Ort
Sthlm
Hoj
trampcykel
...Jag lyckas iaf få stopp utan att slå runt men nu står jag rakt på framhjulet i vilket som känns som en evighet, den slår varken över eller tillbaka....

Låter ju som en riktigt frän stoppie annars :yoparty
,synd att du tippade åt sidan bara.
 
Nyheter
Bike kör Stark Varg på GGN 2.0!

I veckan blev det klart att...

Transportstyrelsen siktar på höjda avgifter

Transportstyrelsen har medd...

Insektsfaunan hårt drabbad efter nedläggningen av Järva MK:s motorbana

Efter nedläggningen av Järv...

Ny R1 Race och R1 GYTR

Pressrelease från Yamaha ...

Paul Edmondson ny chef för Triumph Racing Enduro Team

Motorsportlegenden och fler...

Miguel Oliveira klar för Yamaha

Miguel Oliveira och Lin Jar...

Suzuki utvecklar döda-vinkeln-kamerasystem

En ny patentansökan har avs...

BMW köper Suzuki-data – nästa steg MotoGP?

Sedan en tid har olika rykt...

HRC och Repsol avslutar samarbete

Efter 30 års samarbete på d...

MV Agusta utvecklar ny trecylindrig motor

MV Agusta har officiellt be...

Top